Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Başyazarı Michael Chu 20 Yılın Ardından Blizzard’dan Ayrılıyor

Overwatch Başyazarı Michael Chu 20 Yılın Ardından Blizzard’dan Ayrılıyor

Overwatch oyununda başyazarlık görevi yapan Michael Chu, yirmi yıllık serüvenin ardından Blizzard’dan ayrılacağını duyurdu.

2001 yılında Blizzard’da çalışmaya başlayıp çeşitli oyunlarda görev alan, son olarak da Overwatch’ta başyazar olarak çalışan Michael Chu, blogundan paylaştığı bir yazıyla Blizzard’a veda etti.

“Blizzard’ın kapısından yirmi yıl önce ilk defa girişimden sonra farklı maceralara yelken açıyorum. Overwatch benim için inanılmaz ve sonsuza kadar hatırlayacağım bir deneyim oldu. Yıllarca verdiğiniz destek için herkese teşekkür ediyorum!”

Yazısını üstteki tweet ile paylaşan Chu, Blizzard macerasını sonlandırdığı yazıda aşağıdaki ifadeleri kullandı.

“20 yıl önce Blizzard Entertainment’ın kapısından ilk adımımı attığımda tek hayalim hayatımın sayısız saatini harcadığım oyunların yapımına yardımcı olmaktı. Warcraft’ta Azeroth’taki ırklar arasındaki savaşlardan insanlığın Diablo’da Eternal Conflict’in piyonları olarak çöküşüne kadar, bu inanılmaz evrenlerdeki hikayeleri anlatma ve hayata geçirme şansı yakaladım. Ve oyunlarımızı şevkle oynayan global toplulukla tanışma, etkileşime geçme gibi mükemmel bir fırsata sahip oldum.”

Yazının tamamı için buraya tıklayabilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizeri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

 

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir