Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch League 2020 All-Star Kostümleri Görücüye Çıktı!

Overwatch League 2020 All-Star Kostümleri Görücüye Çıktı!

Overwatch League 2020 All-Star kapsamında oyuna biri D.Va’nın, diğeri de Reinhardt’ın olmak üzere iki yeni efsanevi kostüm eklendi.

Birisi Kuzey Amerika bölgesini, diğeri ise Asya bölgesini temsil eden Atlantic Reinhardt ve Pacific D.Va olmak üzere iki adet efsanevi kostümle karşımıza çıkan Overwatch’taki bu yeni görünümleri alabilmek için League Token’a ihtiyacınız olacak. Oyun içinden gerçek parayla satın alabileceğimiz League Token’ların 200 tanesiyle bir kostümü açabiliyorsunuz.

Overwatch League maçlarını izleyerek de saat başına beş League Token kazanabilirsiniz. Gerçek parayla Token’ları almak isterseniz de 100 tanesi için 5 dolar vermeniz gerekecek, yani bir kostümü 10, iki kostümü 20 dolara satın alabileceksiniz, tabii dolar kurunun son hareketlerinden sonra bunu yapacak bütçeniz kaldıysa.

Yukarıdaki videoyla oyunculara tanıtılan yeni kostümleri almak için 12 Ekim’e kadar zamanınız var. Bu tarihin ardından kostümlerin oyunda duracak olsalar da herhangi bir şekilde edinilemeyecekleri açıklandı.

Overwatch Kaç TL, Nereden Alınır?

Overwatch League 2020 All-Star Kostümleri

Asya bölgesini temsil eden Pacific D.Va, mekasının üzerindeki dalga detaylarının beyazla birleşmesiyle ve göz alıcı beyaz saçları, deniz kostümüyle dikkat çekmekte. Mekanın üzerinde çeşitli yerlerdeki altın sarısı detaylar da kostüme estetiklik katıyor.

Kuzey Amerika’yı temsilen oyuna eklenen Atlantic Reinhardt da karakterin ihtişamını gayet başarılı bir şekilde yansıtıyor. Doğa temalı olan bu köstümde oyunun sevilen tankını kahverengi ve yeşiller içerisinde görüyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir