Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Mardi Gras Etkinliği – Bedava Ashe Skini!

Overwatch Mardi Gras Etkinliği – Bedava Ashe Skini!

Geçtiğimiz hafta Overwatch 2 ile gündemimize oturan oyunun ikinci versiyonunun gelmesine daha çok olsa da ilk oyunda yenilikler sürüyor. Overwatch, bu sefer bol bol ödül dağıttığı Mardi Gras etkinliğiyle karşımızda.

Overwatch, Ashe karakteri üzerine düzenlediği ve oyuncuları bol keseden dağıtarak ödüllendirdiği bir etkinlikle karşımıza çıkıyor. Overwatch Mardi Gras etkinliğinde hem oyun kazanarak hem de yayın izleyerek çeşitli ödüller kazanabiliyorsunuz. 25 Şubat’ta başlayan etkinlik, 9 Mart’ta sona erecek. Alttaki videodan hangi şartlarla hangi ödülleri kazanabileceğinizi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik sırasında herhangi bir oyun modunda oyun kazanmanız, ödülleri toplamanız için yeterli. Üç galibiyette Mardi Grashe ve Mardi B.O.B. spreylerini, altı galibiyette Gold Mask Spray’i, dokuz galibiyette ise epic kategorisindeki Mardi Gras Ashe skinini kazanacaksınız. Ashe’in bu kostümün içinde biraz da olsa Harley Quinn’i andırması da dikkat çekiyor.

Overwatch kategorisinde yayın yapan yayıncıları izlemek de envanterinizi zenginleştirmek için kâfî. Blizzard hesabınızı Twitch hesabınıza bağladıktan sonra tek yapmanız gereken şey dilediğiniz Overwatch yayınını izlemek. Resmî hesaptan paylaşılan bu video, hesabınızı nasıl bağlayacağınızı ve kaç saat boyunca yayın izlemeniz karşılığında hangi spreyleri kazanacağınızı gösteriyor.

Ödülleri kapmak için etkinliğin bitiş tarihi olan 9 Mart’a kadar vaktiniz var. Oynayın, izleyin, kazanın. Detaylar için Blizzard’ın resmî internet sitesinden paylaşılan yazıyı buradan inceleyebilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalabilirsiniz, iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir