Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Summer Games 2020 Etkinliği Başladı

Overwatch Summer Games 2020 Etkinliği Başladı

Overwatch Summer Games 2020 etkinliği ile birlikte oyuncuları yeni oyun modlarının yanı sıra pek çok sürpriz de bekliyor. Detaylar haberimizde.

Overwatch düzenlediği etkinlikler ile oyuncuların oyuna karşı olan ilgisini canlı tutmak konusunda oldukça başarılı. Bu etkinlikler arasında şüphesiz en sevilenlerden biri ise Overwatch Summer Games 2020. Bu etkinlik ile birlikte oyuncuların en sevdiği oyun modlarından biri olan Lucio Ball‘ın geri dönmesi de elbette ki önemli bir etken. Bugün itibariyle başlayan ve 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan etkinlik boyunca oyuncular Lucio Ball‘da yeteneklerini gösterebilecekler.

Buna ek olarak elbette Overwatch Summer Games 2020 pek çok yeni kostüm, sprey, ikon ve ifade ile de geliyor. Oyuna etkinliğe özel eklenecek olan kostümlerden iki tanesi de Blizzard tarafından oyuncuların beğenisine sunuldu. Lifeguard Pharah ve oyuna son eklenen karakter olan Echo için tasarlanmış olan Surf’s Up Echo kostümleri etkinlik sonuna kadar hem lootbox’lar içerisinde yer alacak hem de mağazadan 3.000 coin karşılığında alınabilecekler. Buna ek olarak geçtiğimiz yılın etkinlik kostümleri de mağazadan 1.000 coin karşılığında alınabilecekler ancak etkinliğin sona erdiği tarihe kadar istediğiniz Summer Games kostümüne sahip olamadıysanız bir yıl daha beklemeniz gerekecek.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir