Anasayfa > Oyun Haberleri > Bu Yıl Overwatch Echo Harici Bir Karakter Çıkartmayacak!

Bu Yıl Overwatch Echo Harici Bir Karakter Çıkartmayacak!

Overwatch Echo karakterini oyuna ekleyerek toplam kahraman sayısını 32’ye yükseltti ancak bu sayı 2020’de başka bir değişiklik göstermeyecek! Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde tanıtım videosu yayınlanan ve şu anda PTR sunucusu üzerinden oyuncuların deneyimlemelerine açık olan Echo karakteri Overwatch ekibinin uzun yıllardır üzerinde titizlik ile çalıştığı karakterlerden biri. İlk olarak Reunion adlı animasyonda ve sonrasında Zero Hour adlı Overwatch 2 tanıtım filminde karşımıza çıkan karakter oyun evreninde de önemli bir yere sahip.

Overwatch projesinin başındaki isim olan Jeff Kaplan geçtiğimiz günlerde bazı dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Açıklamaları arasında en dikkat çekici kısımlardan biri ise Overwatch ekibinin bu yıl için Echo harici bir karakteri oyuna ekleme planları olmadığı yönündeki kısım oldu. Yılın daha çok başlarındayken böyle bir haber gelmesi de elbette ki çoğu oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı.

Verdiği bir röportaj sırasında bu açıklamaları yapan Jeff Kaplan geliştirici ekibin hala çok çalıştığını ancak bu çalışmanın önemli bir kısmının Overwatch 2 kanadı için olduğunu da sözlerine ekledi. Overwatch 2 için çalışmalarını sürdüren ekip bu süre içerisinde büyük bir sürpriz olmazsa Overwatch için başka karakter çıkartmayacak.

Overwatch 2 çıkışı itibariyle Overwatch karakterlerini de bünyesinde barındıracak. Kısacası oyunun daha şimdiden ciddi bir karakter havuzu var diyebiliriz. Ancak bu yılın sonlarında çıkması planlanan Overwatch 2 karşısında ilk oyun şimdiden gözden düşmüş gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir