Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Xbox Series X İçin Yeni Nesil Güncellemesi Aldı

Overwatch Xbox Series X İçin Yeni Nesil Güncellemesi Aldı

Blizzard’ın sevilen FPS oyunu Overwatch, Xbox Series X için yeni nesil güncellemesi aldı. Fakat PS5 tarafında henüz ses yok.

Yeni nesil konsolların çıkışıyla beraber birçok oyun grafik tarafında büyük çapta iyileştirmeler alıyor. Yeni nesil güncellemesi alarak konsolların tam potansiyelinden yararlanan oyunlar kervanına bir yenisi daha katıldı.

Blizzard’ın popüler FPS oyunu Overwatch Xbox Series X ve Series S için yeni nesil güncellemesi aldı. Fakat PlayStation 5 tarafında benzer bir güncellemeye dair herhangi bir ses gelmedi.

Yeni nesil Xbox konsolları için yayımlanan güncelleme ise oyuna yeni modlar ekledi. Oyuncular tercihlerine göre Overwatch’ın görüntü ve çözünürlük kalitesini değiştirebilecek. Böylece dileyenler yeni nesil Xbox konsollarında kare sayısını ya da görüntü kalitesini önceliğine alabilecek.

Örneğin Resolution modu Xbox Series X konsollarda oyunun 4K çözünürlükte 60 FPS olarak çalışmasını sağlıyor fakat görüntü kalitesinden feda ediyor. Dengeyi tutturan Balanced modu Series X üzerinde 1440p’de 60 FPS olarak çalışırken, Series S üzerindeyse 1080p, 60 FPS olarak performans gösteriyor.

Tüm modları ve yeni nesil Xbox konsolları üzerindeki performanslarını listeledik.

Overwatch Xbox Series X Görüntü Modları

  • Resolution (Çözünürlük) Modu – 4K, 60 FPS ve azaltılmış görüntü kalitesi
  • Balanced (Dengeli) Modu – 1440p 60 FPS ve iyileştirilmiş görüntü kalitesi
  • Framerate (Kare Sayısı) Modu – 1440p 120 FPS ve azaltılmış görüntü kalitesi

Series S Görüntü Modları

  • Resolution (Çözünürlük) Modu – 1440p, 60 FPS ve azaltılmış görüntü kalitesi
  • Balanced (Dengeli) Modu – 1080p 60 FPS ve iyileştirilmiş görüntü kalitesi
  • Framerate (Kare Sayısı) Modu – 1080p 120 FPS ve azaltılmış görüntü kalitesi

Karakter temelli takım savaş oyunu Overwatch’ın PlayStation 5 için yeni nesil güncellemesi alıp almayacağı konusu belirsizliğini koruyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir