Anasayfa > Oyun Haberleri > Oynaması Ücretsiz Warcraft Oyunları Mobil Platforma Geliyor

Oynaması Ücretsiz Warcraft Oyunları Mobil Platforma Geliyor

Activision-Blizzard mobil Warcraft oyunları geliştiriyor. World of Warcraft evreninde geçen yeni yapımlar mobil platform için hazırlanıyor.

Yapılan açıklamalarda Blizzard’ın Warcraft evreninde geçen yeni oyunlar yapmayı planladığı ortaya çıktı. Oynaması ücretsiz olacak bu yapımlar mobil platform için çıkış yapacak.

Hem yeni oyuncular hem de geri dönen hayranlar için birçok fırsat yaratacağı planlanan yapımların Warcraft evreni kapsamında daha ‘premium‘ bir deneyim sunması hedefleniyor.

CEO Bobby Kotick birden fazla mobil Warcraft oyunu geliştirmeyi planladıklarını toplantıda açıkladı.

“Warcraft serimizde World of Warcraft topluluğunu sürdürmek ve daha da genişletmek için sık aralıklarla üst düzey içerikler getirmeyi planlıyoruz. Ücretsiz bir şekilde Warcraft deneyimi sunacak birtakım mobil oyunlar geliştirdik ve şu an bu yapımlar ileri seviye geliştirilme aşamasında.”

Diablo Immortal ilk duyurulduğunda serinin hayranları duyurunun bir şaka olduğunu düşünmüş ve mobil bir Diablo oyunu hayran kitlesinde olumsuz bir yankı bulmuştu. Fakat yapımın halihazırda geldiği noktaya bakıldığında Blizzard-Activision’un aynı kararı Warcraft için neden aldığı anlaşılabiliyor.

Diğer taraftan çıkış yaptığı gün 3 milyondan fazla dijital kopya satan World of Warcraft: Shadowlands, oyuncuların yeni Warcraft içerikleri için oldukça sabırsız olduğunu da gösteriyor.

Bu haberle beraber Activision-Blizzard’ın Call of Duty serisinde izlediği politikayı tekrar izleyebileceği tahmin ediliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir