Anasayfa > Oyun Haberleri > Rollic ve Game Factory’den “Oyun Sektörüne Giriyorum” Programı

Rollic ve Game Factory’den “Oyun Sektörüne Giriyorum” Programı

Kendi oyun stüdyosunu kurmak isteyenlere müjde! Rollic ve Game Factory işbirliğinde artık hayaliniz gerçek olabilir. Detaylar haberimizde.

Oyun sektörüne girmek isteyen ama nerden başlayacağını bilmeyenler, Rollic ve Game Factory işbirliğiyle geliştirilen Oyun Sektörüne Giriyorum isimli programı değerlendirmek isteyebilirler.

Programın hedefi, katılımcıları 3 aylık bir hazırlık sürecinden sonra kendi oyunlarını geliştirebilir hale getirmek. Programa katılmak için herhangi bir ön şart bulunmuyor. Programın kapıları deneyimli ya da deneyimsiz katılmak isteyen herkese açık. Programın en önemli avantajı, katılımcıların yarattıkları oyunları Rollic ve Game Factory’nin networkünden faydalanarak tüm dünyada yayınlama şanslarının olması.

Rollic kurucu ortağı Burak Vardal, programla ilgili şunları söyledi:

“Türkiye, oyun geliştirme bakımından büyük bir merkez, özellikle global alanda başarılı olan birden fazla şirket var. Bu başarının arkasında üniversitelerde olan ya da yeni mezun olan ve sektöre girmek için büyük heyecan duyan gençler var. Biz de Rollic olarak Game Factory ile bu gelişime her anlamda destek olmak istiyoruz.”

Programa Game Factory’nin internet sitesi üzerinden başvuru yapılabiliyor. An itibariyle 703 başvuru alan programa 367 oyun geliştirici dahil olmuş. Tamamen ücretsiz olan programın son başvuru tarihinin 10 Haziran olduğunu da hatırlatalım. Şimdiden katılımcılara bol şans dileriz!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir