Anasayfa > Oyun Haberleri > Pandemi Sürecinde Twitch 3 Milyar İzlenmeye Ulaştı

Pandemi Sürecinde Twitch 3 Milyar İzlenmeye Ulaştı

Hepimizin malumu COVID-19 virüsü, diğer adıyla Koronavirüs tüm sektörleri derinden etkilemiş durumda. Ekonmiler sarsıntıda, bazı dijital iş alanları dahi işleyişini kaybetmiş durumda. Ama bu pandemi durumundan karlı çıkan sektörler de yok mu? Tabii ki bu “eve kapanma” halinden oldukça büyük çıkarlar sağlayanlar var. Bunlardan bazıları da online yayın platformları oldu. Twitch, Facebook Gaming, Youtube Gaming gibi yayın platformları rekor üstüne rekor kırmaya başladılar. Öyle ki; Twitch kırdığı rekorların üstüne bir rekor daha kırarak 3 milyar izlenmeye ulaştı.

Karantinada Twitch Karlı Çıktı

Tüm dünyada insanlar evlerine tıkılmış durumdalar. Hava almak için kısa bir yürüyüş yapmak bile oldukça tehlikeli bu kritik dönemde. İnsanlığın başına bela olan Koronvirüs nedeniyle evde durmak fevkalade önemli ve insanların ne olursa olsun buna uymaları gerekiyor. Haliyle insanlar evlerinde sıkılıyorlar. Sıkıcı geçen saatlerine birazcık eğlence katmak için de yayın platformlarından sevdikleri yayıncıların yayınlarını izlemek istiyorlar. İşte bu durum yepyeni rekorlara şahit olmamıza neden oldu.

Pandemi Sürecinde Twitch 3 Milyar İzlenmeye Ulaştı

Stramlabs tarafından yayınlanan raporlara göre; Twitch yayın platformu 3 milyar izlenmeye ulaşmış durumda. Bu rakam karantina durumunun hayatı nasıl etkilediğini de gözler önüne seriyor. Rekorlardan rekorlara koşan yalnızca Twitch de olmadı tabii ki; Facebook Gaming ve Youtube Gaming platformları en yüksek izlenme oranlarına bu dönemde kavuştular.

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir