Anasayfa > Oyun Haberleri > Paradox Interactive Oyunlarına Humble Bundle İndirimi

Paradox Interactive Oyunlarına Humble Bundle İndirimi

Yaptığı indirimler ve verdiği oyunlarla sıkça gündeme gelen online video oyunu satış platformu Humble Bundle platformunda yine ağız sulandıran bir indirim var. Paradox Interactive Oyunlarına özel olan indirim ise 12 gün sonra sona erecek.

Paradox Games Oyunlarına Özel İndirim

Strateji oyunlarıyla çokça aşina olduğumuz Paradox Interactive‘nin onlarca oyunu şu an Humble Bundle‘de yüksek indirimlerle satılmakta. Belirli fiyat farklarıyla bazı oyun paketlerini de satın alarak aynı anda birden fazla oyuna sahip olabilirsiniz. Satın aldığınızda bazı yardım kuruluşlarına ufak maddi katkılarda bulunacağınızı da belirtmek elzem. Bazı yardım kuruluşlarıyla anlaşmalı olan Humble Bundle, satışların belli bir kısmını bu kuruluşlara aktarmakta.

Paradox Interactive Oyunlarına Humble Bundle İndirimi

Oyunları satın aldığınız taktirde size verilen Steam kodunu Steam masaüstü uygulaması sayesinde etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu adımı halletikten sonra ise oyun artık sonsuza kadar kütüphanenizde kalıyor. Bu linke tıklayarak söz konusu sayfaya gidebilir. İndirimlerden istifade edebilirsiniz.

Paradox Interactive oyunlarına özel indirim, 6 Ağustos’ta sona eriyor. Bu tarihe kadar elinizi çabuk tutmakta fayda var.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

9 Yorumlar

  1. Hani artık beleş oyun dağıtmaya mı başlasan Humble Bundlecığım

  2. Yanlış hatırlamıyorsam IGN Humble Bundle ı satın almıştı. O günden sonra bu ücretsiz oyun olayları azalmaya başladı acaba IGN ile bi ilgisi olabilir mi?

  3. Humble Bundle sayesinde ettiğim karın haddi hesabı yok. Yardım kuruluşlarına bağış yapmamız da bunun yanında artı oluyor.

  4. Paradox firmasının sadece hoi4 oyununu oynuyorum ama dlcler aşırı pahalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir