Anasayfa > Oyun Haberleri > Parkitect Çok Oyunculu Güncellemesi Alacak!

Parkitect Çok Oyunculu Güncellemesi Alacak!

Bir tema parkı tasarlama ve yönetme simülasyonu olan Parkitect, oyunun sahip olabileceği en korkunç ve eğlenceli özelliği getiriyor: Çok oyuncu desteği.

%93 pozitif inceleme oranı ile oyuncuların beğenisini 2 yılda fazlasıyla kazanan oyun, eklenen DLCleri ve Workshop erişimi ile canlı kalmayı başarmıştı. Şimdi ise Texel Raptor oyunun 2. yıl dönümünü bazı arkadaşlıkları güçlendirmek ve bazılarını yıkmak için çok oyuncu desteği ile kutlayacak.

8 oyuncuya kadar coop oyunu destekleyecek olan özellik arkadaşlarınızın imleçlerini ve ne yaptıklarını rahatlıkla görmenizi sağlayacak. Birlikte bir park inşa edebilmenin konseptte hoş bir fikir olduğu inkar edilemez. Fakat her arkadaş grubunda kaotik bir arkadaş olduğundan tema parkınızın her an ölüm kapanına dönüşmesine hazır olmalısınız. Meraklıları için güncelleme 8 Aralık‘ta oyuna eklenecek. Eğer arkadaşlarınıza güveniyorsanız (ya da bu hayatı onlara zehir etmek istiyorsanız) Steam Sonbahar İndirimi kapsamındaki fiyatıyla Parkitect oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir