Anasayfa > Oyun Haberleri > Persona 5 Strikers İçin Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

Persona 5 Strikers İçin Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

Sevilen oyun serisi Persona’nın yeni oyunu Persona 5 Strikers için çıkış fragmanı paylaşıldı.

Persona 5 Strikers

Geçtiğimiz aylarda duyuru fragmanı paylaşılan Persona 5 Strikers’ın çıkış tarihi artık çok yakın. Oyun ilk olarak Şubat 2020’de Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ismiyle Japonya’da çıkış yapmıştı. Aradan geçen bir yıllık sürenin ardından da bu defa Persona 5 Strikers ismiyle batı pazarındaki oyuncular için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4, Nintendo ve Steam üzerinden erişime açılacağı tarih ise 23 Şubat 2021 günü olacak.

Oyunumuz, daha önce çıkan Persona 5’in devamı niteliğinde olacak ve önceki oyunun hikayesini devam ettirecek. Oyunda arkadaşlarınızla çeşitli maceralara atılacak ve Japonya’nın farklı yerlerinde haksızlığa karşı mücadele vereceksiniz. 2016’da çıkış yapan ve eleştirmenlerden de bir hayli yüksek not alan Persona 5’in ardından serinin hayranları, bu evrene geri dönebilmek ve maceralarına kaldıkları yerden devam edebilmek için Persona 5 Strikers’ı dört gözle bekliyor.

Diablo II: Resurrected Sistem Gereksinimleri

23 Şubat’ta PlayStation, Nintendo ve bilgisayarlar için çıkış yapacak Persona 5 Striker’ın Steam fiyatı ise 558,70 TL. Bu standart sürümün yanı sıra oyunun müziklerine ve çeşitli hediyelere de sahip olmanızı sağlayan Digital Deluxe sürümü ise 655,83 TL olacak. Deluxe sürüme sahip oyuncular ayrıca oyuna 4 günlük erken erişim de kazanacak. Eğer serinin büyük hayranıysanız ve daha fazla beklemek de istemiyorsanız bu teklife göz atmanızda fayda var.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir