Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation 5 Alamayanlara Müjde: PS5 Simulator! (Bedava Oyun)

PlayStation 5 Alamayanlara Müjde: PS5 Simulator! (Bedava Oyun)

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5’i alamadıysanız üzülmeyin. Yeni çıkan bu ufak oyun PS5 Simulator ile birlikte konsolu kargodan alıp televizyonunuza bağlama deneyimini yaşayacaksınız.

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’in çıkışını yapmasıyla birlikte oyunculukta yeni nesil başladı. Daha gelişmiş parçalarıyla, oyunların yeni versiyonlarıyla, adaptif tetik gibi yepyeni özelliklerle oyuncuların göz bebeği olmayı başarmış yeni konsolları alamayanların sayısı da hayli yüksek. Gerek stoksuzluktan dolayı almaya fırsat bulamayanlar, gerekse de çoğumuz gibi ülkenin bulunduğu ekonomik durumdan dolayı almaya tenezzül bile edemeyenler için 10 dakikalık bir simülatör geliştirildi.

ps5simulator

PS5 Simulator Çıktı!

PlayStation 5 alma deneyimini kısa bir şekilde sizlere yaşatan oyunun oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun platformlarında bulamayacağınız PS5 Simulator’ı indirebilmeniz için gereken linki de yazımızın devamında sizlerle paylaştık.

“Daha fazla beklemene gerek yok, nihayet PS5 deneyimin ayağına geldi! AAA olmayan bu oyunda dağınık kabloların, yerdeki atıştırmalıkların yanında yeni nesil oyun konsolunu kırmamaya bak.”

Kapınıza gelen konsolu alıyorsunuz, keskin bir aletle kutusunu açıyorsunuz, ardından kablolarını da televizyona bağlıyorsunuz. Oyun basit gibi dursa da fizik tabanlı oyunların ne kadar sinir bozucu olabileceğini Hand Simulator örneğinden birçoğumuz biliyoruzdur. 10 dakikalık PS5 alma deneyimini bedavaya yaşamak istiyorsanız Alex Grade tarafından geliştirilen bu çerezlik oyun PS5 Simulator’ı bu linke tıklayarak indirebilirsiniz. 10 dakikada bitirebileceğiniz oyun, Steam veya Epic Games Store gibi herhangi bir oyun platformunda bulunmuyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Oyunun kodlarına god of war eklersem oynayabilir miyim acaba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir