Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Geliştiricileri Favori Fotoğraf Modu Görüntülerini Paylaştı

PlayStation Geliştiricileri Favori Fotoğraf Modu Görüntülerini Paylaştı

Kullanıcısı olun ya da olmayın, ekran görüntüsü alma özelliğinin oyun dünyasında farklı bir yeri olduğunu kabul etmek gerek. Yüzünüzde bir gülümseme oluşturan, kalbinizi paramparça eden ya da sadece basitçe sizi büyüleyen bir kareyi elbette klasörlerinizden birinde saklamak istemişsinizdir. PlayStation oyunlarına gelişinden itibaren fazlasıyla rağbet gören ve bizleri havalı fotoğrafçılar gibi hissettiren Fotoğraf Modu da bu tür hislerimizi bu platformda saklamamızı bile mümkün kılıyor.

PlayStation.Blog tarafından paylaşılan yazıda birçok geliştiriciye son yılda çektikleri favori Fotoğraf Modu görüntülerinin paylaşılması istenmiş. Her biri farklı bir hikaye taşıyan bu görüntüleri onların gözüyle deneyimlemek de bize kalmış.

Demon’s Souls

PlayStation Fotoğraf Modu

“Belki favori sahnem olmayabilir ama kesinlikle en çok gördüğüm sahne.”

– Jason Connell, Sucker Punch’da Yaratıcı Yönetmen ve Sanat Yönetmeni – Ghost of Tsushima

PlayStation Fotoğraf Modu

“Dünyayı onararak hayatımı yaşıyorum.”

– Henri Markus, Housemarque’da Oyun Tasarımcısı – Returnal

PlayStation Fotoğraf Modu

“Bu benim, Demon’s Souls’da en yakın arkadaşlarımdan biri ile Tower Knight’ı devirişimizin ardından kameraya poz verişim. Gecelik co-op boss savaşları ayinimize devam ettik ki dünya onarılabilsin.

– Ryan Payton, Camouflaj’da Yönetici – Marvel’s Iron Man VR

Fall Guys

PlayStation Fotoğraf Modu

“Maçı kazanmamın ardından PS4 üzerinde Paylaş butonuna basmak için acele ettiğimi düşünürsek, bence bu harika bir ekran görüntüsü. Hatırladığım kadarıyla bu benim ikinci zaferimden. İlk kazandığımda maç çok yakındı, bu yüzden bir ekran görüntüsü garantilediğini düşünmedim. Ve o “WINNER!” yazısı kupa bildirimim yüzünden kapanmıştı, o yüzden bu fotoğrafı seçtim.”

– Hideaki Itsuno, Capcom’da Yönetici – Devil May Cry 5: Special Edition

Ghost of Tsushima

PlayStation Fotoğraf Modu

“Bu senenin başlarında Ghost of Tsushima’nın büyüleyici güzelliğine kesinlikle bayıldım ve PS4 Pro’m üzerinde bir sürü video ve fotoğraf çektim. İşte favorilerimden bir tanesi!”

– Stuart Whyte, London Studio’da Ortak Stüdyo Başı

PlayStation Fotoğraf Modu

“‘Bugün senin için dünkü benliğinin üzerinde bir zaferdir; yarın ise senden güçsüz insanlara karşı kazandığın zaferin olacaktır.’ – Beş Çember Kitabı”

– Keith Lee, Counterplay CEO’su – Godfall

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

PlayStation Fotoğraf Modu

“Son fotoğraflarım arasından seçeceğim PS5 üzerindeki Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’den bu fotoğraf olacak! Bunu söylememin sebebi belki de PS5 kutusunu hala 7 yaşımdaymışım gibi açmak (42 yaşımdayım); kitapçıkları koklamak, bütün kabloları incelemek vs…, önceki konsolu verdiği birçok güzel anı ile birlikte kenara koymak fakat hala sonraki jenerasyonu oynamak için heyecanlanmak. Oyuna başladığımda çoktan beni içine çekmişti. New York’da KARLI bir Noel vaktiydi, burada ise, Kanada Montreal’a kar henüz gelmemişti (şu an iyiyiz…). Saat 03:30’a kadar oynadım (bu selfienin çekildiği zaman) çünkü bir ‘An’ yaşadığımı hissetmiştim.”

– Benoit Richer, Ubisoft’da Ortak Oyun Yönetmeni – Assassin’s Creed Valhalla 

PlayStation Fotoğraf Modu

“Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Fotoğraf Modu için en kusursuz oyun. Şehrin etrafında sallanmak harika bir his. Oyunun görünüşünden ve sonraki jenerasyon özelliklerinin harika animasyonlarda kullanımından, Marvel’ın New York Şehrinde Süper Kahramanlık yaparken PS5 üzerinde ekran görüntüsü almamak imkansız.”

Rafael Grassetti, Santa Monica Studio’da Sanat Yönetmeni – God of War  

PlayStation Fotoğraf Modu

“Senenin en iyileri listeme yavaş yavaş yükselmekte olan bir diğer oyun (henüz bitirmedim!) Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Kesinlikle oynaması çok keyifli, Insomniac Games’in 2018 Marvel’s Spider-Man’de yaptığı harika işi kesinlikle devam ettiriyor. PS5’de oynatırken bunun ekran görüntüsünü almam gerekiyordu… ve Fotoğraf Modu bunun için tam bir yıldız. Pozisyonlamalar, lensler, görüş alanları, çerçeveler ve filtreler için tonlarca seçenek… Dürüst olmak gerekirse Fotoğraf Modu’nu bırakıp oyuna devam etmek çok zor, fakat bitirmek istiyorsam yapmak zorundayım!”

– Louis Studdert, Toys for Bob’da Yapımcı – Crash Bandicoot 4 

PlayStation Fotoğraf Modu

“Üstteki Marvel’s Spider-Man: Miles Morales dijital soundtrack temeli olarak hizmet etti.”

– Brian Horton, Insomniac Games’de Yaratıcı Yönetmen – Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Nioh 2

PlayStation Fotoğraf Modu

“PlayStation 5 üzerinde çekilen bu ekran görüntüsü Nioh serisinin iki kahramanını kılıçları çarpışırken ön plana çıkarıyor. Çıkışlarını PlayStation 4’de yapmış olan, ilk Nioh oyunundan William’ı ve Nioh 2’nin kahramanını öne çıkaran bu görüntü Nioh serisi üzerinde çalıştığım 10 yılın anılarını hatırlattığından benim için fazlasıyla duygusal.”

– Fumihiko Yasuda, Team Ninja’da Yapımcı – Nioh 2

No Man’s Sky

PlayStation Fotoğraf Modu

“NMS’de oynadığım herhangi bir oyunda aldığımdan daha fazla ekran görüntüsü aldım… Bunu paylaşmaktan çekiniyorum çünkü bu oyunda muhteşem çekimler yapan birkaç sanal fotoğrafçı var (No Man’s Smile’a selam gönderiyorum!) ve benimkilerin karşılaştırılabileceğinden pek emin değilim, fakat bu PS4 Pro üzerinde fazlasıyla beğendiğim günbatımındaki ticaret noktasını çektiğim bir kare. Işığın çarpma şeklinden dolayı biraz Simon Stalenhag resmine benziyor.”

– Anthony Newman, Naughty Dog’da Ortak Oyun Yönetmeni – The Last of Us Part II 

Son olarak…

PlayStation Fotoğraf Modu

“Astro’s Playroom oynuyor ve PlayStation 5’in yenilikçi controller’ı üzerinde yoğunlaşmış bir oyunun nasıl geçmişimizdeki anıları canlandırabiliyor olmasının keyfini çıkarıyordum. Ardından Turbo Trail’in sonuna geldim ve burada minik bir Robo-Helghast ekibi vardı ve kahkaha atmaya başladım. Kariyerimde Helghast ile ÇOK zaman geçirdim fakat burada olacakları aklıma gelmemişti. Eğlenceliydi.”

– Hermen Hulst, PlayStation Studios Başı

Peki sizin anılarınızı ölümsüzleştirdiğiniz ekran görüntüleriniz var mı? Hikayenizi yorumlarda paylaşabilir ve daha fazla içerik için bizi takip edebilirsiniz!

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir