Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Now Mart Ayı Oyunlarını Duyurdu

PlayStation Now Mart Ayı Oyunlarını Duyurdu

Sony, PlayStation Now mart ayı kapsamında kütüphanesine yeni oyunlar eklemeye devam edecek. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz aylarda The Crew 2, Detroit: Become Human ve Call of Duty: Black Ops 3 oyunları başta olmak üzere bir çok yapımı kütüphanesine katan Sony bu ay da yeni oyunları bünyesine eklemeye devam ediyor.

PlayStation Now mart ayında Ace Combat 7: Skies Unknown ve World War Z oyunlarını 31 Mayıs ve 6 Eylül tarihlerine kadar oyunculara sunacak. Bu iki geçici oyun haricinde Sony bu ay InFamous Second Son ve Superhot oyunlarını kalıcı olarak kütüphanesine ekleyecek. 2 Mart tarihinden itibaren oyunlar PlayStation Now aboneleri için oynanabilir olacak.

PlayStation Now Nedir?

Sony’nin bulut oyun ve abonelik servisi PlayStation Now abonelerine, PlayStation 3 ve PlayStation 2 oyunlarını yeni nesil PlayStation konsollar ve PC üzerinden oynama fırsatı sunuyor. Gittikçe popülerlik kazanan bulut oyun sisteminin Sony temsilcisi PlayStation Now, yeni nesil PlayStation konsollardan kütüphaneye eklenen oyunların da oynanmasına imkan sağlıyor. PlayStation Now oyunlarını deneyim edebilmek için en az 5 mbps internet bağlantısının gerektiğini belirtelim. Hizmetin henüz ülkemizde aktif olmadığını da eklemekte fayda var.

PlayStation Now, 700’den fazla PlayStation 2 ve PlayStation 3 oyununa ev sahipliği yapan kütüphanesiyle birçok oyunu PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC üzerinden yayınlama imkanı sağlıyor. Aynı zamanda 300’den fazla PlayStation 4 oyununu indirme ve yayınlama şansını da kullanıcılarına sunuyor.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir