Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Türkiye Abonelik Fiyatı Artıyor

PlayStation Plus Türkiye Abonelik Fiyatı Artıyor

Playstation Plus Türkiye fiyatına için piyasa koşullarından dolayı nedeniyle zam geliyor. Aylık, üç aylık ve yıllık fiyatlara 1 Mayıs itibarıyla zam yapılacak.

Playstation Plus Nedir?

Playstation Plus, Sony’nin PS4 ve diğer konsolları için kullandığı bir sistemdir. Online çok oyunculu oyunlar için gerekir. Bu sistem sayesinde ücretsiz oyunlar, ücretsiz temalar, ücretsiz avatarlar gibi ayrıcalıklar elde edebiliyorsunuz. Bunun yanında PS Plus kullanıcıları Sony‘nin oyunlarına daha erken ulaşabiliyor. Ayrıca aboneliği olan kullanıcılar 100 GB’lık bulut depolama servisine erişim imkanına sahip olabiliyor. Bölgelere göre değişen fiyatları vardır ve bu fiyatlar kur farkına göre hesaplanır.

PlayStation Plus

Türkiye’deki PlayStation Plus’ın Fiyatları “pazar koşulları nedeniyle” Yükseltiliyor.

Bugün PlayStation Plus üyelerine yollanan e-posta’da Türkiye’deki hizmet fiyatlarına pazar koşullarını nedeniyle zam yapıldığı belirtildi. Bu zamlar muhtemelen yükselen dolar/euro kurlarından kaynaklanıyor. Zamlar 1 Mayıs itibariyle geçerli olacak. E-posta’da ayrıca, 30 Nisan’a kadarki abonelik yenileme işlemlerinin eski fiyatlar üzerinden ücretlendirileceği söylendi. Bunun yanında oyun fiyatlarında ilerleyen dönemlerde artışlar olacak gibi duruyor. Yine de bir şey söyleyebilmek için henüz erken.

1 aylık abonelik ücreti 23,99’dan 39,99 TL’ye

3 aylık abonelik ücreti 74,99’dan 99,99 TL’ye,

1 yıllık abonelik fiyatı 179,99’dan 239,99 TL’ye, yükselecek.

Sony‘nin bu fiyatlandırma hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce fiyat artışları devam edecek mi? Oyunların fiyatlarında da bir artış bekliyor musunuz? Bunun gibi oyun haberlerimize daha hızlı ulaşabilmek için takipte kalın!

 

Hakkında Emre Koçtaş

Need for Speed oyunlarıyla başlayan uzun yolculuğum beni buralara kadar getirdi. Bunun yanında Lord of the Rings'e bayılırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir