Anasayfa > Oyun Haberleri > Playstation Plus İçin Mayısın Bedava Oyunları Açıklandı

Playstation Plus İçin Mayısın Bedava Oyunları Açıklandı

Playstation Plus kullanıcılarına özel mayıs ayı için verilecek olan bedava oyunlar açıklandı. Detaylar haberimizde.

Her ay olduğu gibi bu ay da Playstation Plus üyeleri 2 adet bedava oyunla bayram edecek. Bazen oldukça büyük oyunlar bazen de birbirinden kaliteli indie yapımları önümüze sunuyorlar. Bu ay Dying Light ve Dark Souls Remastered vereceklerine dair söylentiler çıktı fakat resmi açıklamalara göre bu söylenti yalanlandı. İşte Playstation Plus üyelerine özel bu ayın bedava oyunları:

Farming Simulator 2019:

Giants Software tarafından geliştirilen gerçekçi tarım simülasyonu Farming Simulator 19, bu ay Playstation Plus oyuncularına kapılarını açıyor. Traktörünüzü alıp tarlanızı sürdüğünüz, ürün ektiğiniz ve ektiğiniz ürünleri hasat zamanında toplama imkanını sizlere veren oyun, nefis grafikleriyle sevenlerini bir kez daha mutlu etmeyi başardı. Ülkemizde de çok sevilen oyunu bu ay PS Plus üyeleri keyifli dakikalar geçirebilecek.

Playstation Plus

Cities Skylines

Kim bir şehri yönetmek istemez ki? İşte Cities Skylines bu imkanı sağlıyor. Şehrin elektriğini, suyunu, yollarını siz ayarlayıp yönetiyorsunuz. Oyunun sosyal medyasından şikayetleri dikkate alıp ilgileniyor, halkınızın memnuniyetini kazanmaya çalışıyorsunuz. O kadar detayla uğraşırken gerçekten bir belediye başkanı gibi hissediyorsunuz kendinizi. Parklar, eğlence alanları, güzel yolları, yerleşim sıkıntılarını halletmek sizin elinizde.

Playstation Plus

PS Plus üyeliğinizi 23,99 TL’ye satın alabilirsiniz. PS Plus üyeliğinizi buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir