Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı

PlayStation kullanıcılarına özel bir abonelik sistemi olan PlayStation Plus, bildiğiniz üzere her ay ücretsiz oyunlar veriyor. Bu haberimizde ise PlayStation Plus ocak 2021 oyunlarını ele alacağız. Detaylar haberimizde.

PlayStation Plus aslında özellikle Türk PlayStation kullanıcıları için paha biçilmez bir nimet diyebiliriz. Çünkü oyun fiyatlarının 700-800 gibi fiyatlara ulaştığı bu dönemde oyun oynamak şüphesiz lükse giriyor. İşte bu durumda da imdadımıza PlayStation Plus yetişiyor. Ayda yalnızca 40 TL’ye birçok özelliğe ve ücretsiz oyunlara erişebiliyorsunuz. PlayStation Plus hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki butona tıklayarak “PlayStation Plus Nedir? Artıları Ve Eksileri” adlı yazımıza erişebilirsiniz.

PlayStation Plus Nedir?

İşte karşınızda PlayStation Plus ocak 2021 oyunları:

Maneater

Maneater, 22 Mayıs 2020 tarihinde Tripwire Interactive tarafından geliştirilmiştir. Oyunda bir köpek balığını yönetiyorsunuz ve tek amacınız insanları midenize indirmek. İnsanların oldukça bencil ve cani olduğunu düşünen köpek balıkları bir anda sahillere inip insanlara saldırmaya başlar. Tabii insanlar da boş durmaz ve tüfeklerle, bombalarla köpek balıklarını avlamaya çalışırlar. Açık dünyada gezebildiğiniz ve diğer balıklarla savaşabildiğiniz bu oyunun fiyatı 284 TL.

Greedfall

Greedfall, 10 Eylül 2019 tarih çıkışlı bir RPG oyunudur. Spiders adlı ekibin geliştirdiği ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan bu oyun, 1800’lü yıllarda geçiyor. Bulunduğunuz adada veba gibi bir hastalık yayılıyor fakat hastalığa bir türlü çözüm bulunamıyor. Ada sömürgeleştirilirken, oraya vali olarak atanan kuzenimiz bizi de yanına alır. Az önce de bahsettiğimiz gibi oyunda bol bol RPG ögeleri var ve bulunduğumuz alan açık dünya. Greedfall’ın PlayStation Store’daki fiyatı ise 219 TL.

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider, serinin reboot üçlemesinin son oyunudur. 12 Eylül 2018’de çıkışını yapan oyunda Lara Croft’un efsanevi maceralarına tanıklık ediyorsunuz. Aksiyon- macera türündeki bu oyun PlayStation Store üzerinden 259 TL’ye satılıyor.

Bu yazımızda sizler için PlayStation Plus ocak 2021 oyunları hakkında konuştuk. Peki siz ocak ayı verilen oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce aylık 40 TL için bu oyunlar yeterli mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir