Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Şubat 2021 oyunları açıklandı. Her ay olduğu gibi bu ay da PlayStation Plus kullanıcılarının karşısına farklı oyunlarla çıkıyor. Detaylar haberimizde.

Ülkemizdeki oyun fiyatlarının dört haneli sayılara ulaştığı şu günlerde, oyuncular artık doğal olarak oyunları satın almak yerine onları bir nevi kiralamayı tercih ediyor. PlayStation tarafında Xbox Game Pass kadar güçlü bir sistem olmasa da PlayStation Plus sayesinde gayet iyi oyunlara erişebilmek mümkün. Ayda yalnızca 40 TL’ye birçok özelliğe ve ücretsiz oyunlara erişebildiğiniz PlayStation Plus hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki butona tıklayarak “PlayStation Plus Nedir? Artıları Ve Eksileri” adlı yazımıza erişebilirsiniz.

PlayStation Plus Nedir? Artıları Ve Eksileri

PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları

Concrete Genie

Concrete Genie, Pixelopus tarafından yalnızca PlayStation 4 için geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. 8 Ekim 2019 tarihinde piyasaya sürülen oyun, şirin görsellikleriyle öne çıkıyor. Sanat tasarımı açısından oldukça iyi gözüken oyunun PlayStation Store üzerindeki fiyatı 189 TL.

Destruction AllStars

Destruction AllStars, bu ayın diğer oyunlardan farklı olarak, yalnızca PlayStation 5 sahiplerine verilecek. Rocket League adlı oyunu andıran Destruction AllStars, bu ay çıkışını yapacak. Yani eğer PlayStation 5 sahibiyseniz, bu oyunu çıktığı gibi ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Elinizi çabuk tutsanız iyi olur deriz biz. Lucid Games tarafından geliştirilen oyunun henüz fiyatı belli değil.

Control: Ultimate Edition

Gelelim bu ayın yıldızına. Remedy tarafından geliştirilen ve oyuncular tarafından büyük övgüler alan Control, PlayStation Plus üyelerine özel olarak verilen oyunlardan birisi. 27 Ağustos 2019 tarihinde piyasaya sürülen oyunun PlayStation Store üzerindeki fiyatı ise 284 TL. 

Siz PlayStation Plus şubat 2021 oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce aylık 40 TL için bu oyunlar yeterli mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir