Anasayfa > Oyun Haberleri > Playstation Plus Üyeleri İçin Call of Duty: WWII Haziranda Ücretsiz Oluyor!

Playstation Plus Üyeleri İçin Call of Duty: WWII Haziranda Ücretsiz Oluyor!

Call of Duty: WWII, Playstation Plus kullanıcıları için haziran ayında ücretsiz olarak yayınlanacak. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz saatlerde Playstation’un resmi Twitter sayfasından PS Plus kullanıcılarının yüzünü güldüren bir haber paylaştı. Call of Duty: WWII, PS Plus kullanıcıları için haziran ayında ücretsiz olarak oynanabilecek. Call of Duty: WWII adlı oyun, 26 Mayıs 2020 tarihinden itibaren indirmeye açık olacağını da belirttiler. Playstation, bu hafta içerisinde bir sonraki ücretsiz haziran ayına özel oyununu duyuracağını belirtti. Oyunu yalnızca haziran ayı itibariyle ücretsiz şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Onun dışındaki aylarda oyunu satın almanız gerekiyor. Fakat eğer oyunu haziran ayında kütüphanenize eklediyseniz eğer PS PLUS SATIN ALMAK ŞARTI İLE diğer aylar da oyuna erişebilirsiniz.

PS Plus Nedir?

PS Plus, Playstation oyuncularına özel bir abonelik sistemidir. Bu sistem ile oyunlarda multiplayer özelliği kullanılabilir, özel fırsatlardan yararlanabilir ya da her ay belirli oyunlara ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. PS Plus abonelik sistemine üye olmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. PS Plus fiyatlandırmaları ise şu şekilde:

  • 1 aylık PS Plus üyeliği: 23,99 TL
  • 3 aylık PS Plus üyeliği: 74,99 TL
  • 12 aylık PS Plus üyeliği: 179,99 TL 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir