Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Zam Politikası İle Cepleri Yakmaya Geliyor

PlayStation Plus Zam Politikası İle Cepleri Yakmaya Geliyor

Sony, PlayStation Plus üyeliğine Türkiye için bir zam yapmayı planladığını duyurdu. Türk oyuncular tarafından oldukça tepki çeken bu duyurunun detayları haberimizde.

Sony, 29 Ekim’den itibaren PS Plus üyeliklerine Türkiye için zam getireceğini duyurdu. Malum ülkemizde oyun fiyatları 500-600 gibi dudak uçuklatan fiyatlara eriştiğinden, özellikle de ülkemizdeki oyuncular Game Pass veya PS Plus gibi abonelik sistemlerine başvuruyorlar. Zaten ülkemizde konsol oyunu almak lüksün de lüksü olmuşken, bu aboneliklere de zam gelince haliyle Türk oyuncuların tepkisini çekti. 29 Ekim’den itibaren geçerli olacak zamlar için Sony’den şu açıklama geldi:

“Nisan ayında gönderdiğimiz bildirimin ardından PlayStation Plus abonelikleri için fiyat değişikliğine devam edeceğimizi size bildirmek isteriz. 29 Ekim 2020’den itibaren piyasa koşullarından dolayı Türkiye için PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları artacak. Bu, söz konusu tarihte veya sonrasında yapılması gereken yinelenen ödemelerin yeni bir fiyatta olacağı anlama gelir.”

PlayStation Plus Zam

PlayStation Plus Zam Politikasından Sonrası İçin Yeni Fiyatlar

1 aylık PS Plus aboneliği 24 TL’den 40 TL’ye

3 aylık PS Plus aboneliği 75 TL’den 100 TL’ye

12 aylık PS Plus aboneliği 180 TL’den 240 TL’ye çıkacak.

PS Plus Nedir?

PS Plus, oyuncuların aylık olarak satın alabildiği bir abonelik sistemidir. Bu abonelik sistemi oyunculara oyunları çok oyunculu oynayabilme, abonelere özel fırsat indirimleri, her ay verilen ücretsiz oyunlar (Zaman zaman büyük oyunlar da verdikleri oluyor.) gibi imkanlar sunuyor. Hazır zamlar daha gelmemişken PS Plus’a katılmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir