Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Travis Scott ile Yaratıcı Ortak Oldu

PlayStation Travis Scott ile Yaratıcı Ortak Oldu

Konsol devi PlayStation Travis Scott ile yaratıcı ortaklık işbirliği yaptı. İçinde ünlü rap şarkıcısının bulunduğu bir video paylaşıldı.

Oyun dünyasının dev ismi PlayStation’un geçtiğimiz gün resmi YouTube kanalı üzerinden yeni bir video paylaştı. Travis Scott’un da bulunduğu 37 saniyelik videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Paylaşılan videonun açıklama kısmında ise aşağıdaki ifadeler yer aldı.

“Travis Scott’un PlayStation’un ailesine yaratıcı ortak olarak katıldığını duyurduğumuz için çok heyecanlıyız. Travis’in büyük bir PlayStation hayranı olduğunu öğrendik. İletişime geçtikten sonra kendisiyle eşsiz bir işbirliği yaptık.

Yaratıcılık ve oyun oynamaya olan ortak tutkumuz aracılığıyla Travis ve onun Cactus Jack markası ile bir takım olacağız. Böylece tüm hayranlarımızı keyiflendireceğine inandığımız yenilikçi projeler geliştireceğiz.”

Travis Scott işbirliğini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Henüz detayları tam olarak kesinleşmeyen bu ortaklığın ayakkabı modası ile ilgili olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan ünlü rapper Travis Scott ise markalarla olan anlaşmalarını artırmaya devam ediyor. Popüler şarkıcı geçtiğimiz aylarda McDonalds ile bir işbirliği yapmış ve kendi adını taşıyan bir McDonalds menüsüne sahip olmuştu. Kampanya hem şarkıcı hem de marka için oldukça başarılı olmuştu.

PlayStation Travis Scott işbirliği ile beraber heyecan iyice arttı. Yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, 12 Kasım tarihinde çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir