Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Türkiye Zam Haberleri İle Karşımızda

PlayStation Türkiye Zam Haberleri İle Karşımızda

PlayStation Türkiye zam haberleri ile karşımızda. PlayStation oyunlarının fiyatı bugün itibariyle yükselişe geçti. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere PlayStation oyunları, konsolcular için tam bir felaketti. Dün yapılan zamın ardından artık oyun oynamak ülkemizde lüksün de lüksü haline gelmiş bulunmakta. 500 TL sınırında olan oyunlar, 700 TL sınırına erişti. Oyunlar  60 Euro’ya çıktığında ülkemizdeki fiyatlar böyle ise Avrupa’da zamlanan oyun fiyatları (70-80 Euro’ya çıkacak.) kim bilir bizi nasıl etkileyecek.

PlayStation Plus Zam Politikası İle Cepleri Yakmaya Geliyor

Gelecek nesilde bir şekilde PlayStation 5 alabilirseniz veya elde edebilirseniz 1000 TL’ye satılan oyunlara hazır olun deriz. Hiçbir oyunun 700 TL etmeyeceği ve Steam dışında hiçbir firmanın ülkemizi önemsemediği gerçeğini göz önünde bulundurursak eğer artık ülkemizde konsol oyunculuğunun bittiğini görebiliriz. İşte PlayStation Türkiye zam haberlerinden sonraki  oyunlar ve fiyatları:

  • Marvel’s Avengers: Önceki fiyatı: 429 TL– Zamlı fiyat: 679 TL
  • Need For Speed Heat Deluxe Edition: Önceki fiyat: 259,50– Zamlı fiyatı: 779 TL
  • PES 2021 eFootball PES 2021 Season Update: Önceki fiyat: 199 TL– Zamlı fiyat: 319 TL
  • FIFA 20: Zamlı fiyat: 679 TL

Tabii bu zamlı fiyatlardan sonra bütün konsol oyuncularının aklına gelen şey ise PlayStation Plus seçeneği olacak fakat geçtiğimiz aylarda da belirttiğimiz gibi PS Plus için de fahiş zamlar uygulanacak.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

2 Yorumlar

  1. Oyun oynamayı bırakıp tosbaa gibi evde oturmak için bir sebep daha

  2. +Zenginim ben.
    -Kanıtla.
    +Ps 5 e ve çıkan tüm oyunlarına sahibim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir