Anasayfa > Oyun Haberleri > Pokémon Presents Hayal Kırıklığı Yarattı

Pokémon Presents Hayal Kırıklığı Yarattı

güncPokémon, salı günü Twitter’dan Pokémon Presents ile çok önemli haberler duyuracaklarını açıklamışlardı. Ancak, beklentiler boşa çıktı. Detaylar haberimizde.

Pokémon hayranları, 23 Haziran 2020 Salı günü, Pokémon’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir duyuru ile oldukça heyecanlanmışlardı. “Siz daha çok Pokémon haberi istiyorsunuz. Biz daha çok Pokémon haberi veriyoruz” açıklamasıyla yapılan duyuruda, haber isteyenlerin 24 Haziran Çarşamba günü Türkiye saatiyle 18.00’da yayınlanacak olan Pokémon Presents şovunun yeni bölümünü izlemeleri salık verildi.

Yaklaşık bir saat önce, Youtube üzerinden yayınlanan video ise, tam bir fiyasko oldu. Videonun yayınlanmasından bir hafta önce Pokémon CEO’su Tsunekazu Ishihara bazı yeni oyunları duyurmuştu. Bu haftaki olduğu gibi, yaklaşık 10 dakikalık bir konuşma yapan CEO, Pokemon Smiles isimli bir diş fırçalama uygulaması, Pokemon Cafe Mix isimli bir puzzle oyunu ve Nintendo Switch’teki Pokemon Sword and Shield oyununa gelen Max Raid Event gibi özelliklerden bahsetmişti. Bu haftaki yayında, güncellemeler ya da oyunlarla ilgili farklı detaylar bekleniyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=0meaWFXuTzc

Ancak hayranlar, Pokemon’u çok seviyor ama Pokemon yönetiminden hiç hoşlanmıyor gibi görünüyor. Twitter’daki bazı kullanıcılar Pokémon Presents şovu duyurusuna, “Harika! Paramızı almamak için bitmemiş oyunlar sürmeye devam edin.”  ve “Bununla ilgili yol kat etmiş olsanız bile lütfen iptal edin ve doğru düzgün bir şeyler yapın” gibi oldukça sert yorumlar yaptı.

Bu haftaki Youtube bölümüne gelen yorumlar ise çok daha insafsız oldu. En çok beğenme alan yorumlar arasında, “Sadece bir işleri var ve onu da mahvediyorlar”, “Hiçbir beklentim yoktu ama yine de hayal kırıklığına uğradım.” ve “İzledikten bir saat sonra bile, ‘Ne yani bu muydu?’ diye düşünüyorum” gibi ifadeler yer aldı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir