Anasayfa > Oyun Haberleri > Port Royale 4 İçin Beta Fragmanı Yayımlandı!

Port Royale 4 İçin Beta Fragmanı Yayımlandı!

Son oyunu 2012’de çıkmış olan korsan simülatörü Port Royale serisinin son oyunu Port Royale 4 için beta fragmanı ve çıkış tarihi yayımlandı.

Port Royale serisi, kapsamında ticaret yaptığımız, yerleşim alanımızı geliştirdiğimiz, korsan savaşlarına girdiğimiz bir simülatör. Ekonomi, korsanlık, şehir geliştirme gibi birçok unsuru içinde bulundurmasıyla sevilen bağımsız yapımdan bir video daha yayımlandı. Videoyla beraber oyunun tam olarak ne zaman oynanabileceği de oyunculara belirtildi. Uzun zamandır beklenen oyun, 25 Eylül’de PC, PS, Xbox ve Switch için piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz yılın ağustos ayında duyurulduktan sonra betası yeni başlayan oyunun betasına erişebilmek için ön sipariş verebiliyorsunuz. Oyun normalde Steam’de satılacak olsa da beta erişimi sadece resmi internet sitesinden satın alanlara verilecek. 43 dolara verebileceğiniz ön sipariş karşılığında Port Royale 4 oyununun betasına katılım gösterebileceksiniz.

Port Royale serisinin bir önceki oyunu Port Royale 3, Steam’de oyunculara 24 TL karşılığında satılmakta. Bu oyun, Steam’deki oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş ve güzel bir inceleme puanı tutturmuş durumda. Oyunun kemik kitlesi PR4 için bekliyor. Serinin sonraki oyunu PR4, 25 Eylül’de bütün platformlarda karşımızda olacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir