Anasayfa > Oyun Haberleri > POSTAL: Brain Damaged İçin Duyuru Videosu Yayınlandı

POSTAL: Brain Damaged İçin Duyuru Videosu Yayınlandı

POSTAL: Brain Damaged için duyuru videosu dün itibariyle yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Running With Scissors tarafından geliştirilen POSTAL serisi için bugüne kadar birkaç tane yan oyun geliştirildi fakat bu oyunlar beklentilerin karşılığını veremedi. Çünkü oyunlar ne POSTAL serisinin ruhunu yansıtıyordu ne de oynanış açısından bir şeyler vaat etmiyordu. Dün yapılan Realms Deep 2020 etkinliğinde ise seri için çıkacak bir yan oyun olan POSTAL: Brain Damaged duyuruldu. Running With Scissors, Hyperstrange ve CreativeForge Games üçlüsünün iş birliğinden doğacak olan oyunda Postal Dude adlı karakterimizin sarhoşken kendi iç dünyasıyla yüzleşiyor. Seriyi bilenler elbette Postal Dude gibi bir karakterin iç dünyasının ne kadar çılgınca olduğunu tahmin edecektir. Hali hazırda da POSTAL 4: No Regerts adlı ana oyunu geliştirilmeye devam ediliyor. Üstüne POSTAL: Brain Damaged adlı oyun da duyurulunca, serinin hayranlarının adeta etekleri zil çaldı.

POSTAL 4 No Regerts İçin Salı Güncellemesi Geldi!

Daha ilk videodan birçok gönderme ile karşılaştığımız videoda, ilk önce Evil Dead filmlerini andıran bir dağ evini ve içindeki pis ortamı görüyoruz. Masada serinin tanınan yüzü Krotchy ve birtakım özel eşyalar (!) var. Sarhoş karakterimiz büyük ihtimalle kullandığı ilaçlardan ötürü kendi iç dünyası ile yüzleşiyor. Oyunumuz bir akıl hastanesi gibi bir mekanda geçiyor. Atmosfer ve bölüm tasarımları açıkçası bizlere Outlast adlı korku oyununu hatırlattı. Grafiksel açıdan günümüzde meşhur olan “piksel piksel anadolu” stili hakim bu oyunda. Oynanış kısmında ise daha çok DOOM adlı oyunu, karakter dizaynı kısmında ise akıllara Killing Floor adlı oyunu getiriyor.

POSTAL: Brain Damaged Bizleri Büyülemeye Geliyor!

Oynanış oldukça hızlı, vahşetli ve akıcı gözüküyor. Karakter dizaynı ise mekan ile bağlantılı olarak korkunç ve psikopatça. Müzikler ise zaten POSTAL serisine yakışır biçimde. Büyük ihtimalle wave sistemi ile gelen düşmanları öldüreceğimiz oyunda çift başlı pompalı, makineli tüfek ve bir adet de palyaço bazukası gibi silahları kullanacağız. Üstüne de POSTAL serisinin vazgeçilmez mizahını da oyuna eklemişler ve ortaya POSTAL: Brain Damaged adlı oyun ortaya çıkmış.Bildiğiniz gibi POSTAL 4: No Regerts adlı oyunda karakterimizi Jon St. John seslendirirken bu oyunda farklı bir seslendirme sanatçısı karaktere can vermiş. Oyun, önümüzdeki sene hem PC platformuna hem de konsollara çıkışını yapacak. Ayrıca oyun, POSTAL serisindeki ilk kez konsollara çıkan oyun olacak.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir