Anasayfa > Oyun Haberleri > POSTAL Redux PlayStation 4 İçin Geliyor

POSTAL Redux PlayStation 4 İçin Geliyor

Running With Scissors tarafından geliştirilen POSTAL Redux PlayStation 4 konsollarında da yerini almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

POSTAL 4: No Regerts 0.2.1.0 Güncellemesine Kavuştu

20 Mayıs 2016 tarihinde piyasaya sürülen POSTAL Redux, 1997 senesinde çıkışını yapan ilk POSTAL oyununun bir Remake versiyonudur. 2017 senesinde oyunu konsollara da çıkması planlanan oyun hakkındaki bu planlar beklenilen satış rakamlarına ulaşılamadığı için askıya alınmıştı. POSTAL III için de hayata geçirilmesi düşünülen plan oyunun serinin hayranları tarafından olumsuz eleştiri yağmuruna tutulması ile birlikte rafa kaldırılmıştı. Fakat Running With Scissors pes etmemeyi tercih etti ve MD Games ile anlaşma sağlayarak oyunun Nintendo Switch versiyonunu 16 Ekim 2020 tarihinde tekrardan piyasaya sürdü.

Bu kez ise Running With Scissors, yeniden MD Games ile birlikte çalışarak oyunu PlayStation 4 için piyasaya sürmeyi planlıyor. Yayıncı MD Games ise oyunun PlayStation 4′e 5 Mart 2021 tarihinde geleceğini duyurdu. Her ne kadar POSTAL Redux PlayStation 4 sürümü için fiyatı belli olmasa da Nintendo Switch için 10 dolara satılması, PS4 fiyatının da aşağı yukarı bu civarlarda olacağını gösterebilir. Fakat yine de ortada henüz resmi bir fiyat olmadığını bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir