Anasayfa > Oyun Haberleri > Princes of Persia, For Honor’a Konuk Oluyor

Princes of Persia, For Honor’a Konuk Oluyor

Oyuncuların içine adeta bir hasret rüzgarı olarak esen ve esmeye de devam edecek olan unutulmaz serinin unutulmaz karakteri Princes of Persia, For Honor ile geri dönüyor. Bir Ubisoft oyunun baş karakteri, bir başka Ubisoft oyununda oynanabilir olacak. Böylece oyuncular az da olsa gözü pek prense olan özlemlerini giderebilecek. 

Princes of Persia Hünerlerini Gösterecek

Şovalyeler, Vikingler ve samuraylar arasında geçen amansız mücadeleye ortak olacak olan prensimiz, Ruler of Time isimli bir mod ile birlikte For Honor oyuncuları için oynanabilir olacak. Ruler of Time modu için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yaklaşık bir buçuk dakika uzunluğundaki videoda en çok dikkat çeken unsurların başında şüphesiz Princes of Persia evreni geliyor. Diğer yandan cross over ile başka bir evrene adeta göç eden prensimiz, özlenen zaman hançeri ve akrobatik hareketleri gözleri yaşartmıyor değil.

Princes of Persia’nın oyunda oynanabilir halde bulunacağı Ruler of Time modu, 19 Mart tarihinden itibaren oynanabilir olacak.

Oyun dünyasındaki gelişmeler için oyun haberleri kategorimize sık sık uğramayı unutmayın.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir