Anasayfa > Oyun Haberleri > Prison Architect Bedava Oynanabilecek

Prison Architect Bedava Oynanabilecek

Prison Architect bedava oluyor. 5. yılını kutlamaya hazırlanan oyun bir süre ücretsiz ve kutlama boyunca %80 indirimde olacak.

Prison Architect (Hapishane Mimarı), adından da anlaşılacağı üzere, hapishane yaratıp, bütün mahkumları içeride tutmak zorunda olduğumuz bir oyun. Ama bu oyunu sıradan bir inşa oyunu olarak düşünmek çok yanlış olur. Prison Architect’te, hapishaneniz için devlet fonlarına başvurmanız, gardiyanların yanı sıra psikolog, avukat tutmanız, hapishaneyi etik bir şekilde yönetmeniz ve hatta mahkumlar içinden ispiyoncularla iş birliği yapmanız gerekiyor. Bu da oyunu oldukça değişik bir noktaya taşıyor.

Bedava Overwatch Promosyonu Yetkililerce Durduruldu

5. yıl önce oyuncularla buluşan oyun, geçirdiği başarılı 5 yılı ve inşa edilen 9 milyon hapishaneyi kutlamak için bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre 12 Ekim‘e kadar Prison Architect bedava olacak. Ayrıca oyunu oynayıp beğenirseniz satın almak için harika bir indirim de var. Oyun kutlamalar boyunca %80 indirimde kalarak, 10 TLgibi bir fiyattan Steam’de satın alınabilecek.

Oyunun kendisiyle beraber DLC’leri de indirimde ki, bu DLC’ler de kesinlikle boş eklentiler değil. Kampanya boyunca tüm eklenti paketleri de indirimde. Prison Architect – Island Bound, %33 indirimle 12,39 TL‘ye düşüyor. Prison Architect – Psych Ward: Warden’s Edition ise, %25 indirimle 8,62 TL gibi bir fiyattan satın alınabiliyor. Buy Prison Architect – Total Lockdown paketi ise, %62 indirimle normalde 84,20 TL olan fiyatından 31,69 TL‘ya düşüyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir