Anasayfa > Oyun Haberleri > Bedava Overwatch Promosyonu Yetkililerce Durduruldu

Bedava Overwatch Promosyonu Yetkililerce Durduruldu

Bedava Overwatch dağıtıldığı haberi internet üzerinde son hızda yayıldıktan sonra yetkililer çareyi promosyonu askıya almakta buldu. Detaylar haberimizde.

Blizzard tarafından geliştirilen ve 2015 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan Overwatch aradan geçen 5 yıla rağmen hala popülerliğinden çok fazla bir şey kaybetmiş değil. Üstelik önümüzde bir de çıkışı merakla beklenen Overwatch 2 varken oyunun ışığı kolay sönecek gibi görünmüyor. Overwatch League ile espor sahnesinde de yer alan oyun için geçtiğimiz gün bir kampanya başlatılmıştı.

Bedava Overwatch

Overwatch League‘de mücadele eden takımlardan biri olan Boston Uprising‘in taraftarları ve destekçileri için düzenlenen kampanya kısa sürede internet üzerinde yayıldı. Kampanya Boston Uprising taraftarlarına bedava Overwatch sahibi olma imkanı sunuyordu ancak elbette ki oyuna sahip olmak isteyen diğer oyuncular da bu fırsattan yararlanmak istediler. Ekip de çareyi bu promosyonu süresiz olarak askıya almakta buldu.

Promosyon sayfasında ise ”Gelen yüksek talep sebebiyle bu forma erişim kapalı. Tüm uygun girişler 72 saat içerisinde kodlarına ulaşacaklar” şeklinde bir uyarı yer alıyor. Boston Uprising‘in Topluluk Yöneticisi koltuğunda oturan Matthew Shiflet ise konuya ilişkin olarak ”Şu anda formu devre dışı bıraktık ve ne zaman geri döneceğini bilmiyoruz” şeklinde konuştu. Shiftlet ayrıca ”Overwatch tarihinde daha önce kimsenin böyle bir şey yapmadığına eminim, o yüzden bu hamle herkes için bir deneyim oldu” diyerek de konuyla ilgili görüşlerini belirtmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. 1 saati geçmeden durdurdular zaten siteye girilmiyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir