Anasayfa > Oyun Haberleri > Prison Architect GOG Platformunda Ücretsiz Oldu

Prison Architect GOG Platformunda Ücretsiz Oldu

Prison Architect GOG platformunda oyunculara ücretsiz olarak dağıtılıyor! CD Projekt’in dijital mağazası GOG platformunda Prison Architect oyunu ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphaneye eklenebiliyor. İşte detaylar.

The Witcher serisi ve gündemimizde olan Cyberpunk 2077 oyunundan tanıdığımız CD Projekt’in mağazası GOG üzerinden Prison Architect oyunu ücretsiz olarak dağıtılıyor. GOG, özellikle GOG Galaxy 2.0 uygulaması ile oyuncuların ilgisini çekiyor. Oyun kütüphanelerinizi tek bir launcher üzerinde birleştirmeye yarayan ve aynı zamanda GOG mağazasını kullanmanıza olanak sağlayan uygulama üzerinden de oyunu edinebilirsiniz.

prison architect

Prison Architect Hakkında

Introversion Software tarafından geliştirilen ve yayınlanan Prison Architect, temel olarak bir hapishane kurma ve yönetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun çıkışını 6 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirdi. Oyunda istediğimiz şekilde bir hapishane tasarlıyoruz ve bu hapishaneyi geliştiriyoruz. Hapishanenize gardiyan, doktor, psikolog gibi ilgili personeller ekleyerek kontrolü daha da sıkılaştırabilirsiniz.  Oyunu PC, konsollar ve mobil cihazlarda oynayabilirsiniz.

Prison Architech Nasıl Ücretsiz Alınır?

Oyunu ücretsiz olarak edinmek için buraya tıklayarak oyunun sayfasına gidebilir ve ardından ”Go the giveaway” kısmına tıkladıktan sonra ”Yes, and claim the game” butonu ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İşlem için GOG hesabınızı olması gerekmekte. Bir diğer alternatif olarak da buraya tıklayarak GOG Galaxy 2.0 uygulamasını indirip uygulamaya GOG hesabınızla giriş yaptıktan sonra uygulama üzerinden Yes, Claim şeklinde yazan kısma tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya 19 Aralık 2020 17.00’a kadar devam edecek.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir