Anasayfa > Oyun Haberleri > Project 007: Hitman’in Geliştiricisinden James Bond Oyunu!

Project 007: Hitman’in Geliştiricisinden James Bond Oyunu!

Sevilen Hitman serisinin geliştiricisi IO Interactive, bugün paylaştığı videoyla Project 007 adlı yeni oyununu duyurdu!

IO Interactive, geçtiğimiz günlerde bugün paylaşacağı bir videoyu duyurmuş, yeni projelerinin tanıtım tarihi olarak 19 Kasım’ı göstermişti. Tam olarak 17.00’de geri sayıma giren prömiyer videosu biraz kısa olsa da oyuncuların umutlarını boşa çıkarmadı. Uzun zamandır James Bond temalı bir oyun isteyen IO Interactive takipçileri, oyun hakkında fazla bilgi alamasa da Project 007’nin duyurusuna şahit oldu. Paylaşılan duyuru videosunda önemli detaylar bulunmasa da Bond hayranları için iştah açıcı bir tanıtım gerçekleşti.

project-007

Project 007: IO Interactive’den James Bond Oyunu!

Oldukça estetik gözüken duyuru videosunda merminin tabancaya yüklenmesinin ardından silahın ucuna doğru yönelen ekranda “Yeni projemiz” yazısı beliriyor. İkonik James Bond tema müziği arka plana giriyor ve silah sesinin ardından “Project 007” oyununun logosu gösteriliyor. Hitman serisinin geliştiricisi IO Interactive, Project 007 için hem geliştiriciliği hem de yayımcılığı üstlenecek.

Oyunun çıkış tarihi veya çıkacağı platformlar hakkında bir bilgi verilmedi. Paylaşılan tanıtım videosunun kalitesi oyuncuları sevindirse de herhangi bir bilgi bulunmaması birçok kişiyi sinirlendirmiş durumda. Oyunun duyuru videosunun paylaşılmasının ardından resmi James Bond hesabından da bir paylaşım yapıldı.

“Project 007, tamamen orijinal hikayesiyle, yepyeni bir James Bond video oyunu. IO Interactive tarafından geliştirilen ve yayımlanan, James Bond’un başlangıcını anlatan ilk hikayede 00 unvanına ulaş!”

Hitman’in yapımcısı tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan James Bond oyunu hakkında yeni bilgiler paylaşıldıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir