Anasayfa > Oyun Haberleri > Project CARS 3, Bu Yaz Gümbür Gümbür Geliyor

Project CARS 3, Bu Yaz Gümbür Gümbür Geliyor

Project CARS 3, bu yaz PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde.

Slighty Mad Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco’nun yayınladığı Project CARS 3 adlı oyunun duyurusunu bir video ile yapıldı. Oyunun net çıkış tarihi henüz belli değil fakat oyunun bizlerle yaz aylarında buluşacağı resmi olarak açıklandı. Grafiksel açıdan ağızları açık bırakan oyun, yarış simülasyonu severler için oyundan çok görsel bir şölene dönüşecek diyebiliriz. Mercedes gibi ünlü araba markalarının da yer aldığı oyunun gerçekçi ses efektleri oyuncuların ilgisini çekti.

Bunun dışında bildiğiniz üzere arabalarınızı özelleştirip, geliştirebiliyorsunuz. Zaten görselliğiyle öne çıkan oyun, gecenin hakim olduğu haritalarda etrafı süsleyen ışıklar sayesinde oyuncuların beğenisini topluyor. Hazır haritalar demişken, oyunda birçok ülkede yarışabiliyoruz. İster sokaklarda, ister yarış pistlerinde. Fransa’da Le Mans adlı pistte, İtalya, Tokyo ve Amerika gibi ülkelerin sokaklarında tozu dumana katacağız. Oyunun sistem gereksinimleri ve fiyatı henüz belli değil. İlerleyen zamanlarda gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Sizler de oyun hakkındaki beklentilerinizi, görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir