Anasayfa > Oyun Haberleri > Project Cars Go Çıkış Tarihi Sonunda Duyuruldu

Project Cars Go Çıkış Tarihi Sonunda Duyuruldu

Duyurusundan bu yana geçen 3 yılda pek haber alamadığımız Project Cars Go sonunda çıkış yapıyor! Oyun 23 Mart 2021 tarihinden itibaren oynanabilir olacak.

Project Cars Go

Project Cars Go 2018’de duyurulduğu tarihten bu yana yarış oyunu hayranları tarafından beklenmekteydi. Fakat oyuna ait pek fazla detayın ortaya çıkmaması ve çıkış tarihi gibi önemli bilgilerin de açıklanmaması oyuncuların heyecanını baltalıyordu. Aradan geçen 3 yılın ardından Project Cars Go’nun çıkış tarihi sonunda açıklandı. Haberlere bakılırsa hayranların pek fazla beklemesine de gerek yok, çünkü oyun önümüzdeki Mart ayında mobil platformlar için çıkış yapacak.

Project Cars Go

Elle tutulur pek fazla yarış oyununun kalmadığı şu günlerde Project Cars serisi, türün hayranları tarafından oldukça seviliyor. Her ne kadar son çıkan oyunuyla hayal kırıklığı yaratsa ve eleştirmenlerden düşük not alsa da, Project Cars serisi hala oldukça beğenilen bir seri. Duyurusu 2018’de yapılan Project Cars Go mobil oyunu da bu yüzden hayranlar tarafından beklenmekteydi. GAMEVIL ve Slightly Mad Studios paylaştıkları bir haberle bu bekleyişe son verdi ve oyunun 23 Mart tarihinde Android ve iOS için çıkacağını duyurdu. Ayrca şu anda oyuna ön kayıt olarak oyunu önceden indirebilir ve oyun içi hediyelere sahip olabilirsiniz.

Google Stadia Hizmetine 100 Oyun Ekleyecek

Oyunun özelleştirme kısmında oyuncuya birçok seçenek verdiği de paylaşılan bilgiler arasında. Oyunda aracınızı boyayabilecek, çeşitli desen ve parçalarla da dilediğiniz şekilde özelleştirebileceksiniz. Diğer yandan bugüne kadar gerçekçi yarış mekanikleriyle ön plana çıkmış serinin, mobil platformlarda bu simülasyon hissini nasıl vereceği ise merak konusu.

 

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir