Anasayfa > Oyun Haberleri > Project xCloud Eylül Ayında Erişime Açılıyor!

Project xCloud Eylül Ayında Erişime Açılıyor!

Bulut oyun servisi Project xCloud için erişime açılma tarihi ve abonelik fiyatı detaylandırıldı. Project xCloud eylül ayından itibaren erişime açık olacak.

İlk kez Electro Entertainment Expo 2018‘de karşımıza çıkmıştı. Etkinlikten birkaç ay sonra Ekim 2018‘de resmen üzerinde çalışıldığı belirtilen bulut oyun servisi Project xCloud için erişim tarihi ve abonelik fiyatı açıklandı. Geforce Now ve Google Stadia‘ya rakip olarak piyasada yerini bulacak olan Microsoft‘un bulut oyun servisine ait detaylar 16 Temmuz 2020 tarihinde Xbox Wire üzerinden yayınlanan makale ile elimize ulaştı.

Makale için Tıklayınız

Xbox markasının CEO‘su Phil Spencer‘ın elinden çıkan makalede eylül ayı itibariyle platformu destekleyen ülkelerde Project xCloud‘ın erişime açılacağı açıklandı. Xbox Game Pass Ultimate üyeliğine sahip kullanıcılar herhangi bir ek ücret ödemeden bu hizmetten yararlanabilecek. Yüze yakın oyuna, bulut sistemi sayesinde gerek telefonlarından gerekse tabletlerinden ulaşabilecekler. Aylık abonelik ücreti ise 15 dolar olacak. Bunun yanında Microsoft‘un abonelik paketleri getireceği de bekleniyor.

 

Sistem hala proje aşamasında olduğundan dolayı isim değişikliği öngörülüyor. Bulut oyun sistemini destekleyen ülkeler ise şu anlık belirli değil. Tarihin kesinleşmesine doğru bu ülkelerin de kesinlik kazanacağı da beklenen gelişmeler arasında

 

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir