Anasayfa > Oyun Haberleri > PS Plus Mart 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PS Plus Mart 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Sony, PS Plus Mart 2021 için ücretsiz oyunları duyurdu. Bu ay hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 için üç farklı oyun bizleri bekliyor.

Sony, bu ay PS Plus abonelerine PS4 oyuncularına Final Fantasy VII Remake ve Remnant: From the Ashes oyunlarını ücretsiz sunacak. PlayStation 5 tarafında da Maquette adlı yapım 2 Mart tarihinde oyuncularla buluşacak.

Final Fantasy VII Remake

Efsanevi aksiyon-rol yapma oyunu Final Fantasy VII’nin yeniden yapımı olan Final Fantasy VII Remake bu ayın ücretsiz oyunlarından biri olacak. Oyunun oynanış süresi ise 35 saat.

Remnant: From the Ashes

Gunfire Games tarafından geliştirilen ve 2019 yılında yayınlanan Remnant: From the Ashes bir üçüncü şahıs aksiyon-rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Maquette (PS5)

Geliştirici koltuğunda Graceful Decay şirketinin oturduğu Maquette, macera ve bulmaca türünde bir yapım olarak 2 Mart’ta bizlerle olacak.

Sony, PS Plus oyunları haricinde oyunculara Play At Home etkinliği kapsamında PlayStation kült oyunlarından olan Ratchet and Clank’i de verecek. Oyun PS Plus gerektirmeden ücretsiz bir şekilde indirmeye açılacak. Ratchet and Clank’i oynamak için 1-31 Mart tarihleri arasında kütüphaneye eklemeniz yeterli. Bir kere ekledikten sonra oyun sınırsız süre boyunca hesabınızda kalacak. Sony “Play At Home” etkinliği kapsamında ücretsiz oyun vermeye 4 ay daha devam edecek.

 

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir