Anasayfa > Oyun Haberleri > Psikolojik Korku Oyunu Visage 30 Ekim’de Çıkıyor

Psikolojik Korku Oyunu Visage 30 Ekim’de Çıkıyor

SadSquare Studio tarafından geliştirilen korku oyunu Visage, 30 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC’de çıkış yapacak. Detaylar haberimizde.

Henüz erken erişim sürecinde olan oyun 15 saatlik bir oynanış sunacak. Psikolojik gerilim ile korku ögelerini harmanlayan yapım, oyuncuları sürekli değişen bir evin içinde korkunç olaylarla karşı karşıya bırakacak. Geliştirici ekip Visage oyununun gerçek anlamda dehşet verici olduğunun altını çizdi.

30 Ekim’de hem konsollarda hem de PC’de çıkması planlanan oyunun videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Oyuncular önce birçok kişinin içerisinde can verdiği ve sürekli değişim gösteren bir evi keşfedecek. Paranormal olayların tasvir edildiği oyunun tanıtım bülteninde aşağıdaki bilgiler yer aldı.

Çevre (Environment ): Oyun daha önce korkunç olayların yaşandığı bir evin içerisinde geçiyor. Ürpertici koridorlardan geçerken ve bomboş odaları keşfederke kendinizi sonsuz labirentlerde bulacaksınız. O evde daha önce ölen ailelerinin hatıraları aklınıza hücum edecek ve evin sapkın, bozulmuş duvarları üzerinize gelecek.

Karanlık Varlıklar (Dark Entities): Daha önce ev içerisinde can vermiş aileler sizi asla rahat bırakmayacak. Her hareketinizi takip edecek, sizi köşelerden izleyecek, aklınızla oyun oynayacak ve size saldırmaya çalışacaklar. Ne yaptığınızı ve size musallat olmalarının sebebini ise kendi başınıza bulmalısınız.

Oyunun çıkış tarihi ise Cadılar Bayramı’na denk geliyor. Oyun dünyası için birçok açıdan oldukça önemli olan Cadılar Bayramı her yıl Ekim ayının sonunda başlıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir