Anasayfa > Oyun Haberleri > Psychonauts 2 Gold Durumuna Geldi

Psychonauts 2 Gold Durumuna Geldi

Oyuncuların merakla bekledikleri yapımlardan olan Psychonauts 2 gold statüsüne erişti ve artık çıkışa hazır. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu ile takvimler 2005 yılını gösterirken oyun dünyasına adım atmış olan Psychonauts‘a çıkış yaptığı dönemde oyuncular adeta bayılmış, eleştirmenler ise yapımı yüksek puanlarla ve olumlu incelemeler ile ödüllendirmişti. Pek çok etkinlikte de farklı ödüllere layık görülen ve neredeyse hiç birinden eli boş dönmeyen Psychonauts aksiyon – macera ve platform türünün sevilen klasikleri arasında olmasının yanı sıra türe pek çok da yenilik kazandırmış bir yapım olarak akıllara kazınmış vaziyette. Bu klasiğin ilk piyasaya sürülmesinin ardından geçen yaklaşık 16 yılın ardından ise macera devam oyunu ile kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

25 Ağustos tarihinde çıkış yapmaya hazırlanan Psychonauts 2 yapılan açıklamalara göre gold statüsüne de erişmiş vaziyette. Bu da demek oluyor ki oyun artık tamamen çıkmaya hazır ve bu tarihten sonra herhangi bir erteleme ile karşılaşmayacak. Oyunun gold durumuna eriştiği haberini vermek için yapılmış olan duyuruda ayrıca oyunun çıktığı günden itibaren Xbox Game Pass içerisinde de yerini alacağı hatırlatılmış vaziyette. Aynı zamanda oyunun Twitter hesabı üzerinden yapılan bir başka paylaşımda da çıkış tarihi yaklaştıkça geliştiricilerin daha havalı şeyleri oyuncular ile paylaşacakları da belirtilmiş durumda. Artık çıkışı için 25 Ağustos tarihine kadar sayılı günü kalmış olan Psychonauts 2 bakalım aradan geçen yıllarda biriken beklentileri karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir