Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG 3. Doğum Gününü Kutluyor

PUBG 3. Doğum Gününü Kutluyor

Battle Royale türünün sevilen temsilcisi PUBG bugün itibari ile artık 3 yaşında. Doğum günü etkinliği ve gelecek planları ile ilgili detaylar haberimizde.

pubg 3

PUBG çıkış yaptığı günden itibaren oyun dünyasını ciddi anlamda etkilemiş bir yapım. Battle Royale oyun türünün bu derecede yükselmesine en önemli katkılardan biri hiç şüphesiz PUBG. Bu başarılı yapım 23 Mart 2020 tarihiyle birlikte artık 3 yaşında. Yapımcılar ise oyun 4. yılına girerken bu başarılı ilerleyişini devam ettirmeyi planlıyor. Bu bağlamda yapılan açıklamaları gelin hep birlikte inceleyelim.

PUBG resmi sitesi üzerinden bugün yapılan açıklama öncelikle oyunun sadık oyuncu kitlesine teşekkür ederek başlıyor. Açıklamanın devamında ise oyunun geleceği hakkında detaylar yer alıyor. Gelecek gelişmelerden şimdilik en önemli görüneni Vikendi haritasının yenilenmesi. Ön bakışı yapılan harita için geliştiriciler geri bildirimler doğrultusunda son düzenlemeleri yapıyor.

Yeniliklerin sadece bu kadarla kalmayacağı konusunda da geliştirici ekip oyunculara söz verdi. Oyunu bu güne kadar bu kadar popüler yapan özelliklere oyunun kalitesini arttırmak için düzenlemeler ve yenilikler gelecek. Yeni haritalar, harita yenilemeleri, yeni silahlar ve dahası ufukta göründü.

Doğum Günü Hediyeleri:

pubg 3

PUBG 3. doğum gününü kutlarken oyunculara da birtakım hediyeleri var. Doğum gününe özel bir oyun içi kozmetik seti oyunculara ücretsiz olarak dağıtılacak. Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz 3 kozmetik şu anda oyunun bilgisayar sürümü kullanıcıları için oyun içi dükkan üzerinden ücretsiz olarak alınabiliyor. Konsol kullanıcılarının ise 26 Mart tarihine kadar beklemesi gerekiyor. Hediyeleri alabilmek için tam tarihler ise şu şekilde:

PC kullanıcıları 23 Mart’tan 23 Nisan’a kadar;

Konsol kullanıcıları ise 26 Mart’tan 24 Nisan’a kadar bu hediyelere sahip olabilir.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir