Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Mobile 2 Milyon Oyuncuyu Yasakladı

PUBG Mobile 2 Milyon Oyuncuyu Yasakladı

PUBG Mobil versiyonu bazen hilelerin havada uçuştuğu bir arenaya dönüşebiliyor. 20-27 Ağustos arasında “hileci kıyımı” yapan PUBG Corps. 2 milyon oyuncuyla birlikte 1.5 milyon cihazı da engellemiş oldu.

PUBG Mobil Twitter hesabı ayrıca hilecilerin istatistiklerini de aşağıdaki Tweet ile paylaştı:

Ağustos 20’den 27’ye 2,273,152 hesabı ve 1,424,854 cihazı oyunumuzdan kalıcı olarak şu sebeplerle engelledik:

%12 Hız Hileleri

%22 Diğer Hileler

%27 Otomatik Nişan Hileleri

%32 X-Ray Görüşü

 

PUBG 1.0 güncellemesinin yayınlanmasının ardından Tencent’in açıklamalarına göre oyunun frame rate‘i %36 oranında iyileşirken lag ise %76 oranında azaltılacak. Bu güncellemeyle New Erangel haritasını da kullanıcılara tanıtacak olan firma ayrıca tam 2 milyon dolarlık bir e-spor turnuvası düzenlemeyi planlıyor.
PUBG 1.0 Güncellemesinin detayları için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

PUBG hakkında oldukça şaşırtıcı bir olay ise Epic Games sayesinde yaşandı. Epic Games CEO’su Tim Sweeney geçtiğimiz günlerde PUBG’nin reklamını yaptı.Bir Tweet’inde “Apple’ın Fortnite’ı salmasını beklerken Unreal Engine ile üretilmiş bu harika battle royale oyununu deneyebilirsiniz.” diyerek AppStore Tweet’ini alıntılayan Tim Sweeney şaşırttı.

Daha fazla oyun haberi için tıklayın!

PUBG Mobil
PUBG Mobil

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

23 yaşında oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İçerik Yazarı, Elektronik Mühendisi, Product Manager, Freelancer... Ne ararsanız var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir