Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Mobil’e Yeni Harita Geliyor

PUBG Mobil’e Yeni Harita Geliyor

Popüler oyun PUBG’nin mobil versiyonuna yeni bir harita geliyor. İsminin Fourex olması muhtemel olan haritayla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PUBG yeni mobil haritasını oldukça ilginç bir şekilde duyurdu. İçerik yaratıcılara gönderilen posta kartlarının içine saklanan harita ve duyurulma yöntemi de oyunseverler tarafından da ilgiyle karşılandı. Posta kartının üzerinde sergilenen harita bazı iddiaları da boşa çıkarmış oldu. Oyuncular çıkması beklenen haritanın Karakin veya Erangel 2.0 olduğunu düşünüyordu. Ancak yayınlanan harita bu iki ihtimali de ortadan kaldırdı.

 

Bazı Youtuber’lar yeni haritanın isminin Fourex olabileceğini iddia etti. Harita, PUBG Mobil’in betasında secret map (gizli harita) olarak olarak geçiyor.

Fourex, yayınladığı zaman oyundaki en küçük harita olma özelliğine sahip olacak. Youtube üzerinde PUBG mobil üzerine yayın yapan Powebang Gaming’e göre haritanın büyüklüğü 2×2 kilometre. Bu da demek oluyor ki, Sanhok haritasının yarısı kadar. Betada yayınlanan görüntüler, haritanın yeni bazı yapılar ve binalar içereceğine de işaret ediyor. Haritanın bir diğer ilginç özelliği ise, üzerinde bütün PUBG Mobil terrainlerinin oynanabilecek olması.

Yeni harita için açıklanmış resmi bir yayınlanma tarihi bulunmuyor. Fourex, hala beta sürecinde ve oyuncuların harita için bir süre daha beklemeleri gerekecek.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir