Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Mobile Lite Bahar Güncelleme Detayları

PUBG Mobile Lite Bahar Güncelleme Detayları

Mobil platformun sevilen oyunu PUBG Mobile Lite Bahar Güncellemesi detayları açıklandı. Güncellemeyle oyuna eklenecek içerikleri gelin birlikte inceleyelim.

pubg mobile lite

 

PUBG Mobile’ın daha düşük sistemmlerde çalışan ve daha az yer kaplayan versiyonu olarak adlandırabileceğimiz PUBG Mobile Lite yeni güncellemesine yakın zamanda kavuşacak. Yapımcı firma tarafından yapılan resmi açıklamanın detaylarını ise size biz aktarıyor olacağız. Bakalım bahar güncellemesi ile PUBG Mobile Lite’a neler ekleniyor.

PUBG Mobile Lite Varenga Çiçek Açıyor

PUBG Mobile Lite

 

Varenga Çiçek Açıyor adı verilen güncelleme ile ilk göze çarpan değişiklik oyunun ana menüsünde karşımıza çıkıyor. PUBG Mobile Lite bizleri Bahar Festivali teması ile bizleri karşılıyor. Ayrıca bu etkinlik kapsamında Varenga haritasının Kiraz Çiçeği bölgelerinde ortaya çıkma ihtimali yüksek olan “Piknik Sepeti” oyuna eklendi. Bu piknik sepetlerini açarak içindeki İşaret Fişeği ve Boya Bombalarına sahip olmak mümkün. İşaret fişeklerini airdrop çağırmak için kullanırken boya bombaları ile haritayı bahar renklerine boyamanız mümkün.

Yapılan güncellemeler bu kadarla sınırlı da değil. Bahar güncellemesinin temelini oluşturan Varenga haritasında da bir takım düzenlemeler yapılmış durumda. Kuzey bölgesine bir sığınak, şehir civarında daha çok yol ve güneybatıdaki bölgede eşya çıkma oranları hakkında düzenlemeler de bu güncellemeyle geliyor. Bu tarz büyük değişimler dışındaki gelişmeleri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Silah Güncellemeleri: Belirli silahlara daha fazla tecrübe için seviye atlatma olanağı
  • İlk silahı doldururken ikinci silaha hızlıca geçme ve ateş etme özelliği
  • Arapça, İspanyolca ve Fransızca dilleri eklendi
  • Klasik ve PlayLab modları, yeni Battle Royale modu olarak birleştirildi
  • Oda Kartları, Kariyer Sonuçları,  Karakter arayüzüne yeni görünüm ve eklentiler

Güncelleme ile ilgili daha fazla detaya oyunun resmi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir