Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Üç Günlüğüne Bedava Oynanabiliyor!

PUBG Üç Günlüğüne Bedava Oynanabiliyor!

Geçtiğimiz yıllarda hem PC hem de mobil versiyonuyla oyuncuların büyük beğenisini toplayan battle royale oyunu PUBG, üç günlüğüne bedava oluyor.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, daha kısa adıyla PUBG, 2018 yılına damgasını vuran oyunlardan olmuştu. Fortnite ile olan rekabeti aylar boyunca süren oyun, Steam’de 87 TL karşılığında satılıyordu. Oyunun kampanya esnasındaki fiyatı ise şu an %50 indirim ile 43.50 TL.

Battle royale furyasını canlandırıp oyun dünyasında adeta yeni bir meta başlatan oyun, Steam’deki fırsatla birlikte üç günlüğüne bedava oynanabilecek. Oyunu alınca tamamen kütüphanenizde kalmayacağını belirtelim. 8 Haziran’da bitecek olan kampanya kapsamında PUBG’yi indirip üç günlüğüne deneyebilir, almak isterseniz de %50’lik indirimden faydalanıp oyunu Steam kütüphanenize 43.50 TL karşılığında sonsuza kadar ekleyebilirsiniz.

Popüler battle royale oyunu PUBG’de son zamanlarda güzel güncellemeler görüyoruz. Vikendi’nin kullanılabilir trenler içeren iyice değiştirilmiş bir versiyonu geçtiğimiz ayda oyunculara sunulmuştu. 2020 yılının içerisinde oyuna daha da çok güncellemenin gelmesi bekleniyor. Üç günlüğüne bedavaya oynayabileceğiniz oyunu kütüphanenize tamamen eklemek için %50’lik indirim fırsatından yararlanarak 43.50 TL’ye oyunu satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir