Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Vikendi Haritası 7.1 Yaması ile Geri Döndü

PUBG Vikendi Haritası 7.1 Yaması ile Geri Döndü

PUBG Vikendi haritası oyunda en sevilen haritalardan biri. Oyuncuların sık sık tercih ettiği haritaya yeni bir güncelleme geldi. 7.1 yaması ile oyuna bir takım yenilikler geliyor.

PUBG Corporation, oyuna gelecek olan 7.1 yaması ile Vikendi haritasının oyuncular ile yeniden buluşacağını PUBG severlere duyurdu. Bir süredir inaktif bir durumda, oyuncularını bekleyen haritanın önümüzdeki güncelleme ile pek çok yenilik ve değişimle geri dönecek.

Vikendi Geri Dönüyor

İlk çıktığı zamanlar, üstüne örtülü olan bembeyaz kar ile dikkatimizi çeken harita bir süredir oyuncularını bekliyordu. Güncellemeler için askıya alınan Vikendi nihayet, 7.1 yaması ile geri dönüyor. Oyuncular battle royale macerasına karların üzerinde de devam edebilecekler.

PUBG Vikendi Haritası Geri Döndü

Yeni bir görünümle geri dönecek olan haritanın yanında; The Survivor Pass: Cold Front ile birlikte pek çok oyun içi kıyafet ve silah skinine sahip olacaklar. Bunun yanında, Vikendi’nin bir takım spesifik bölgeleri de dış görünüş bakımından yenilenmiş durumda. Sezon 7 yamasıyla oyuncularla tekrar buluşacak olan haritanın “Dinoland” gibi bazı atlayış bölgeleri yenilenmiş olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir