Anasayfa > Oyun Haberleri > Pumpkin Jack: 3D Platform Oyunu Sevenlere Yeni Kan

Pumpkin Jack: 3D Platform Oyunu Sevenlere Yeni Kan

Pumpkin Jack, 3D platform oyunları meraklılarının aradığı yeni kan olabilir. Steam’de demosu görücüye çıkan oyunun görüntüleri umut verici.

Gün geçmiyor ki, kafası yerinde bal kabağı taşıyan bir kahraman, Halloween‘e yakın gözümüze girmesin. Bu tema, World of Warcraft‘in Cadılar Bayramı etkinliğinde uçan atlı balkabağı başta olmak üzere, defalarca yapıldı. Ancak belli ki, yapımcıların bu klişeden vazgeçmeye niyetleri yok. Çünkü, bir başka balkabağı Pumpkin Jack (Bal Kabağı Jack) Steam raflarında demosuyla yer almaya başladı.

Pumpkin Jack’le ilgili klişe olmayan şey ise, oyun içi görüntüleri. Unreal Engine ile geliştirilen oyunun görüntüleri son derece umut verici görünüyor. 3D platforma yakışır ve yumuşak bulanıklaştırmaların ışığı estetik bir noktaya taşıdığı oyun, Steam üzerinden demosu indirilerek denenebilir.

Blair Witch Halloween Sezonunda VR Desteğine Kavuşuyor

Pumpkin Jack, 3D platform severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun. Hele ki ücretsiz demodayken bir test sürüşüne çıkarmamak için hiçbir sebep yok. Oyunu indirmekle uğraşmak istemeyenler, 9 Ekim‘de Steam Oyun Festivali dahilinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte sergilenecek oyunu izleyebilirler de. Oyuna belli ki bir komünite hazırlamak isteyen geliştiriciler, bir de Pumpkin Jack Discord kanalı açmışlar.

Oyunu oynamak isteyenler için sistem gereksinimleri göz yaşlandırmayan cinsten. Pumpkin Jack, demosu için 1.2 GB yer talep ediyor ve minimum NVIDIA GeForce GTX 760 ya da Radeon R9 270 istiyor. Bu da 6-7 senelik laptoplarla da biraz ağlayarak çalışabileceği anlamına geliyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir