Anasayfa > Oyun Haberleri > Blair Witch Halloween Sezonunda VR Desteğine Kavuşuyor

Blair Witch Halloween Sezonunda VR Desteğine Kavuşuyor

Blair Witch Halloween bayramında VR desteğine kavuşuyor. Occulus Quest’in muhteşem zamanlamasına denk gelen bu edisyon korkutucu olacak.

Blair Cadısı, IMDb ve sinema eleştirmenlerinden aldığı korkunç eleştirilere rağmen popüler kültür öğesi haline gelmiş film serilerinden biri. Bu evrenden ilham alan Blair Witch oyunu geçen yıl Ağustos ayında yayınlanmıştı. Oyun tıpkı film gibi, çok ses getirmemesine karşılık beğenenin beğendiği bir oyun olarak kendine sağlam bir yer edinmişti.

Oyunun arkasında Layers of Fear ve Observer gibi oyunlara imza atmış olan Bloober Team var. Stüdyo korku oyunları konusunda son derece başarılı. Bu anlamda Blair Witch de hakkı verilmiş bir oyun. Oyuna Good Boy Pack ve bazı animasyon düzenlemeleri getiren bir DLC’yi geçen Aralık’ta çıkaran stüdyo, karanlık orman deneyimini bir sonraki seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor.

Cadılar Bayramı İçin Korku Oyunu Önerileri

Bloober Team, Youtube sayfaları üzerinden minik bir trailer yayınlayarak, Blair Witch’e VR desteği getirileceğini açıkladı. Adı, Blair Witch: Oculus Quest Edition olarak açıklanan oyunun tamamen VR için özel geliştirildiği ve Blair Witch hikayesini yeni bir açıdan deneyimleme şansı sunduğu vurgulandı.

Blair Witch Halloween VR eklentisinin zamanlanması da oldukça manidar. Occulus Quest Cadılar Bayramından iki gün önce, 29 Ekim’de görücüye çıkıyor. Ülkemizde fazla popüler olmasa da, Cadılar Bayramı batı dünyasında çok sevilen ve pagan kökenlerine dayanan bir bayram. Bu anlamda, Blair Witch gibi bir oyunun, Cadılar Bayramına VR desteği ile girmesi de oldukça anlamlı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir