Anasayfa > Oyun Haberleri > Quadra Turbo-R V-TECH Forza Horizon 4’e Geliyor

Quadra Turbo-R V-TECH Forza Horizon 4’e Geliyor

Quadra Turbo-R V-TECH Forza Horizon 4’te arzı endam edecek. Cyberpunk 2077’de görücüye çıkan araba, efsane yarış pistlerinde yerini alıyor.

Bu sene defalarca ertelenen Cyberpunk 2077 sonunda piyasaya çıkmayı başardı. Oyun dünyasında dünden beri Cyberpunk 2077’den başka bir şey konuşulmaz oldu. 2020’nin en büyük beklenti yaratan oyunu, performans anlamında oyuncuyu üzse de, beklentileri fazlasıyla karşıladığı konular da var. Oyun şimdiden kültleşmeye doğru gidiyor. Bunun ilk sinyallerini ise, beklenmedik bir crossover verdi.

Cyberpunk 2077’de sürmeye hazırlandığımız  Quadra Turbo-R V-TECH Forza Horizon 4’te de karşımıza çıkacak. Forza Horizon 4, Xbox Game Pass’le de oynanabilir ve Türkçe dil desteğine sahip olduğu için yerli oyuncularımızın da rağbet ettiği bir oyun.

Cyberpunk 2077 Nasıl Alınır? – (PC, PS, Xbox)

Quadra Turbo-R V-TECH, aşağıdaki videodan incelenebilir. Night City sokaklarında sürmeye hazırlandığımız arabanın Forza Horizon pistlerine de taşınacak olması ise oldukça sevindiri bir haber. Bunun nedeniyse, Cyberpunk 2077’nin performans sorunları.

Geliştirici her ne kadar bazı patch’lerle durumun kontrol altına alınmaya çalışılacağı sinyallerini verse de, eski sistemlere sahip oyuncular istedikleri Cyberpunk 2077 performansını almaktan çok uzak. Bilgisayar oyunu endüstrisinde büyük çığır açması beklenen “ray-tracing” teknolojisinin uygulandığı ilk oyunlardan biri Cyberpunk 2077 oldu. Çoğu oyuncu ise bu teknolojiyi doyasıya deneyimleyeceği sistemlere henüz sahip değil. Bunun için yeni nesil NVIDIA GeForce 3000 neslinin yaygınlaşmasının beklenmesi gerekecek.

Ancak Quadra Turbo-R V-TECH, bu beklentiye bir istisna olacak. Forza Horizon 4 pistlerine gelen araba, varolan sistemlerle doyasıya deneyimlenebilecek. Araba 11 Aralık’tan itibaren oyun içinde elde edilebilir. Tek yapmanız gereken, _NIGHTCITY.EXE_ yarışını oynamak.

Cyberpunk 2077 de, haberi Twitter hesaplarından duyurdu. Cyberpunk 2077’nin hangi rekorlara koşacağı ve daha kaç crossover’a konu olacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir