Anasayfa > Oyun Haberleri > The Pack Studios İmzalı Quicksand Steam’de Yerini Aldı

The Pack Studios İmzalı Quicksand Steam’de Yerini Aldı

İzmir merkezli bağımsız oyun stüdyosu The Pack Studios yeni savaş oyunu Quicksand ile Steam’de yerini aldı. İstek listelerine açılan üçüncü şahıs aksiyon-savaş oyunu oyuncuları Orta Doğu’nun kaos dolu sokaklarına götürüyor.

The Pack Studios geçtiğimiz süreçte hayatta kalma türündeki Ephesus ve başarılı bulmaca formülüyle öne çıkan Under the Moon’a imza attı. Bağımsız stüdyonun yeni oyunu Quicksand ise dokunaklı bir savaş öyküsüyle karşımıza çıkıyor.

quicksand

Oyuncuların John Smith adında bir ABD askerine hayat verdiği oyunda Orta Doğu’daki savaşı başarıyla resmeden 26 farklı seviye bulunuyor.

İstek listenize eklemenizi kesinlikle önerdiğimiz Quicksand Unreal Engine 5’te geliştirildi.

Türkçe dil desteğiyle gelen oyunun oynanış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz. İzmirli ekibin geliştirdiği oyunun sistem gereksinimleri ise henüz belli değil. İstek listelerine açılan Quicksand’in çıkış tarihi de henüz duyurulmadı.

Oyunun Steam sayfasında yer alan bilgilere göre Quicksand, Orta Doğu motifleriyle süslenmiş dokunaklı bir hikaye anlatmayı hedefliyor. Bilgi sayfasındaki bilgilere göre oyuncular “savaşın karmaşıklıklarını, fedakarlığı ve barışın peşindeki arayışı keşfedecek.”

Orta Doğu’daki savaşın esintilerini Unreal Engine 5’in gücüyle göstermeyi hedefleyen Quicksand’da pek çok farklı bölge bulunuyor. Karmaşık pazar yerlerinden savaşla bölünmüş sokaklara kadar pek çok alanda çatışmak mümkün olacak.

Quicksand çıkış tarihinden ve gelişmelerinden haberdar olmak için oyunu bağlantı üzerinden istek listenize ekleyin.

Oyunun oynanış fragmanı ise karakter animasyonlarına ve silah çatışmalarına dair net bir izlenim veriyor. Oyuna dair yeni detayları The Pack Studios’un resmi Discord sunucusundan takip etmekte fayda var.

Geliştirici ekibin bir önceki oyunu Under the Moon ise daha önce inceleme radarımıza takıldı. Bu bağlantı üzerinden inceleme dosyasına göz atabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir