Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Extraction ve Siege Birbirini Sabote Etmeyecek

Rainbow Six Extraction ve Siege Birbirini Sabote Etmeyecek

Rainbow Six Extraction yaratıcı yönetmeni Patrik Méthé, Extraction ve Siege’in birbirlerini topluluğunu sabote etmeyecek kadar farklı oyunlar olduğunu garantiledi.

Patrik Méthé, GameSpot ile yaptığı röportajda “İkisi de farklı meydan okuma ve ilerleme hızı sunan farklı oyunlar, bu sebeple bu konu hakkında endişelenmeye gerek yok; hatta aksine, Extraction‘ın PvE doğasında inşa edilmiş olmasının iki taraftan da geniş yelpazedeki bir oyuncu topluluğuna cazip geleceği konusunda kendimize güveniyoruz.” cümleleriyle inançlılığını dile getirdi.

Zamanını Extraction‘a ayırmak isteyen Siege oyuncuları için oyunun tanıdık geleceğini fakat farklı operatörlere bağlı olarak sunduğu farklı kombinasyonlardan dolayı yeni bir deneyim hissi vereceğini belirten MéthéEk olarak, Siege oyuncuları Extraction‘ı maksimum tehdit seviyesine çekmek isterlerse oyun Siege‘de deneyimledikleriyle aynı seviyede -hatta daha zorlu- yüksek oktanlı bir meydan okuma sunacak. Bu gelişmiş meydan okumalarla nasıl başa çıkacaklarını görmek ilginç olacak.” cümleleriyle oyunun özellikle Siege oyuncularına sunacağı bu yeni deneyim üzerinde durdu.

Rainbow Six evrenine yeni katılanlar için, Extraction limitlerini zorlayabilecekleri ve her oynayışta görevin başarısını kolaylaştırmak adına becerilerini geliştirebilecekleri keyifli bir taktiksel co-op deneyimi sunuyor. İletişim ve takım çalışması bu oyuncular için daha da gerekli olacak.” sözleriyle yeni oyuncular için de bir zemin hazırladıklarını belirten Méthé, Rainbow Six Extraction oyununun sunacağı yeniliğe olan güvenini dile getirmekten çekinmiyor.

Rainbow Six Extraction 16 Eylül‘de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, ve Luna üzerinden çıkışını yapacak ve bu yeni co-op PvE deneyiminin ne kadar başarılı olduğunu oyunculara gösterme şansı bulacak.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir