Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Parasite Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

Rainbow Six Parasite Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

4 Nisan 2018’de Rainbow Six Siege‘e gelen Operation Chimera‘nın PvE modu Outbreak‘in pozitif geri bildirimlerinin ardından Ubisoft‘un bir süredir bu oyun modunu merkez alan bir proje üzerinde çalıştığı bir sır değil. İlk sızıntılarında Rainbow Six Quarantine adıyla anılan, şimdi ise bir isim bulunana kadar Rainbow Six Parasite kod adının kullanıldığı bu projenin ilk tanıtımı E3 2019‘da yapılmıştı. 3 kişilik taktiksel bir co-op olan oyun, Ela ve Vigil gibi Rainbow Six Siege‘den aşina olduğumuz operatörlerle oynama şansı sunacaktı. Çıkışı 2020 için planlanmış olsa da Ubisoft hala sessizce bu proje üzerinde çalışmaya devam ediyor ve sızdırılan görüntüler oyunun çoktan büyük bir yol kat ettiğini gösteriyor.

Reddit kullanıcısı ThyroidMelanin‘in paylaştığı bu klip, oyunun videosunu sızdıran bir kullanıcıdan alınmış fakat video kaldırılmış.

Klipteki oyuncu Vigil ile oynarken takım arkadaşları Lion ve Tachanka‘yı kontrol ediyor. Bu da demek oluyor ki tıpkı Outbreak modundaki gibi takımlar Saldıran ve Savunan tarafların karışımı olabilecek. Workshop isimli 15 dakikalık süre limitine sahip bu haritada oyuncular, yine Outbreak modundaki gibi virüsün kaynağı olabilecek yapışkan uzay maddesi görünüşündeki garip torbaları patlatıyorlar. Rainbow Six Siege‘den aşina olduğumuz arayüz tekrardan işaret koymamızı, ikinci aletlerimizi kullanmamızı ve atış modumuzu değiştirmemizi sağlarken ayrıca eklenen el feneri özelliği ile oyunun karanlık atmosferinde daha rahat oynamamıza olanak tanıyacak. 6 tuşuna atanan yeni özellik ise henüz gizemini koruyor.

Operatörlerimiz imzalarını taşıdıkları aletleri olmadan yapamayacaklarından, ekranın sağ köşesinde operatörün özelliğini görebiliyoruz. Rainbow Six Siege‘de Vigil‘ın ERC-7 Jammer‘ı kamera görüntülerinden kaybolmasını sağlıyor fakat zombilere karşı bu özellik işe yaramayacağından görünmez olabilmesini sağlayan yeni bir özellik getirildiğini tahmin etmek mümkün. Ayrıca “+20 Stealth” yazısı bu özelliği destekler nitelikte olmakla birlikte tekrardan bir puan sistemi olacağının da göstergesi.

R6 Parasite/Quarantine ingame screenshot
byu/ThyroidMelanin inRainbow6

Sızdırılan başka bir görüntü de bu sefer Lion‘ın bir rehineyi taşıdığı bu ekran görüntüsü. Rainbow Six Parasite tıpkı Siege gibi birçok görev tipine sahip olacak gibi görünüyor (rehine kurtarma, ‘torbaları’ yok etme ve belki bomba kurup savunma görevi ve daha fazlası). Ayrıca Lion hala en ufak bir harekette sizi işaretleyecek EE-ONE-D drone’una sahip, ki üstünüze koşabilecek bir zombi sürüsünü önceden görebilmenizi sağlayan bu alet Lion‘ı görevlerin önemli bir parçası yapabilir.

Rainbow Six Parasite için henüz kesinleşmiş bir tarih olmasa da kaydedilen ilerlemeye bakılırsa oyuna bu sene erişim mümkün olabilir.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir